Šport

V 2. krogu 2. SFL je FRAGMAT EXTREM premagal FSK STRIPY

2. krog 2. SFL Fragmat Extrem - FSK STRIPY

Tekma je bila zanimiva in dinamična

Ribnica – Fragmat Extrem iz Sodražice je v prvem krogu 2. Slovenske futsal lige remiziral v Mariboru. V drugem krogu so se fantje pred domačim občinstvom v Športnem centru Ribnica pomerili s Futsal klubom Stripy iz Škofje Loke.

Če jim je v Mariboru do zmage manjkal le kanček sreče, je bila tokrat v Ribnici sreča na njihovi strani. Hitrim in spretnim Škofjeločanom žoga nikakor ni hotela v mrežo. V veliki meri je bil za to zaslužen tudi dobro razpoloženi domači vratar Smajl Okić. Extremovci so v prvem polčasu pokazali zelo energično in dinamično igro. V 19. minuti je domače v vodstvo popeljal Jure Kordiš. V drugem polčasu je sledil padec energije na obeh straneh in nekaj prvih minut je bila igra težko gledljiva. Po zadetkih sodeč je bilo, kot da bi gledali veliki nogomet. Vse se je spremenilo v 38. minuti, ko so bili doseženi kar trije goli. Najprej je zadel Jure Kordiš in izid povečal na 2:0. Čez nekaj sekund so uspešno akcijo izvedli že gostje in izid znižali na 2:1. Med strelce se je tako vpisal tudi Irnes Beganović. V 38. minuti je mrežo znova zatresel izredno spreten Jure Kordiš in tako dosegel hat-trick. Končni rezultat je bil 3:1.

Extremovci so na tekmi pokazali, da kot ekipa dobro delujejo in uigranost se jim bo zagotovo tudi v prihodnje obrestovala. Prihodnji vikend Fragmat Extrem čaka Pokalno tekmovanje, v Škofijah se bodo pomerili z ekipo Black & White. Extremovci imajo veliko željo po zmagi, saj bi se s tem uvrstili med osem najboljših. V nadaljevanju upajo tudi na športno srečo in dobre nasprotnike v četrt finalu. Vsekakor v boj odhajajo optimistični.

Vir: radio1.si

Komentiraj