Sodražica

NLB zapira poslovalnico v Sodražici

NLB poslovalnica v Sodražici
NLB poslovalnica v Sodražici

Sodražica – Nova Ljubljanska banka (NLB) 1. junija 2016 zapira osem poslovalnic po državi, med njimi je tudi poslovalnica v Sodražici.

»Optimizacija poslovne mreže sodi med nujne ukrepe zniževanja stroškov poslovanja, s katerim se prilagajamo današnjim in predvidenim razmeram na trgu in poteka na podlagi ključnih kriterijev, kot so rentabilnost, potencial za širitev in geografska umeščenost. Ob tem prilagajamo nov razvoj storitev zahtevam sodobnega časa, saj skladno s trendi vedno več strank pričakuje in želi dnevno poslovanje z banko opravljati na preprost, hiter, cenejši in varen način s pomočjo samopostrežnih naprav ali elektronskega in mobilnega bančništva,« so ob tem sporočili iz NLB

Za prenos poslovanja iz zaprtih na bližjo, še odprto poslovalnico bo v celoti poskrbela banka, številke računov in plačilnih kartic bodo ostale nespremenjene, prav tako vsa medsebojna pogodbena razmerja. Vsem strankam iz poslovalnic, ki se bodo zaprle, bodo avtomatsko oprostili stroške vodenja osebnega in poslovnega računa za pol leta ter nekaj drugih ugodnosti.

Vir: dolenjskilist.si

1 komentar

  • Za koga bodo optimizirali poslovno mrežo?Za stranke gotovo ne, ampak zase.
    In to po vseh teh silnih dokapitalizacijah s čigavim že denarjem?

Komentiraj