Črna kronika Ribnica

V nesreči v Ribnici umrl sopotnik na motorju

Ribnica – V Ribnici na Škrabčevem trgu se je danes, 16.8.2010 nekaj po 15.uri zgodila huda prometna nesreča. Trčila sta motorno kolo in osebni avtomobil. Za 25-letnega sopotnika na motornem kolesu so bile poškodbe usodne.

Prometna nesreča sopotnika na motorju v Ribnici

V nesreči v Ribnici umrl sopotnik na motorju

Nekaj po 15. uri so bili ljubljanski policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Škrabčevem trgu v Ribnici. Kot nam je povedal predstavnik PU Ljubljana Vinko Stojnšek, sta trčila motorno kolo in osebni avtomobil , pri čemer naj bi se ena oseba tako hudo poškodovala, da je umrla.

Nesreča se je zgodila, ko je 50-letni voznik osebnega avtomobila znamke Hundai Getz iz Kočevske Reke vozil po Škrabčevem trgu proti Kolodvorski ulici, nato pa zavil s prednostne ceste levo. Pri tem je namreč zaprl pot 20-letnemu vozniku motornega kolesa znamke Yamaha iz Ribnice. V trčenju je najhujše poškodbe utrpel 25-letni sopotnik na motornem kolesu – državljan Srbije, ki je na kraju nesreče umrl. Voznika motornega kolesa so odpeljali v ljubljanski klinični center.

Kraj nesreče si je ogledala tudi preiskovalna sodnica, so še sporočili z ljubljanske policijske uprave.

FOTO

Nesreča motorja in avta na Škrabčevem trgu v Ribnici Nesreča motorja in avta na Škrabčevem trgu v Ribnici Nesreča motorja in avta na Škrabčevem trgu v Ribnici Nesreča motorja in avta na Škrabčevem trgu v Ribnici

Vir: 24ur.com in radiokrka.com

2 komentarja

Komentiraj