Ribnica

Rok Žlindra in Barbara Ogrinc

Rok Žlindra in Barbara Ogrinc

Rok Žlindra, po katerem se imenuje Ansambel Roka Žlindre je 21-letni fant, ki muzicira že dlje časa, ansamblu pa se je pred leti pridružila tudi 19-letna Barbara Ogrinc.
Rok se je moral pred leti boriti za svojo ljubezen. Njegova punca je postala pevka Barbara Ogrinc, s tem pa si je nakopal precejšnjo jezo svojih staršev – ti so namreč premožni trgovci s suho robo iz Sodražice in niso bili najbolj navdušeni nad skromno in preprosto Barbaro, katere starši pač niso tako imenitni. Rok se je temu odločno uprl in z njimi celo začasno prekinil stike. Na koncu se je vse rešilo v prid ljubezni in Rok in Barbara sta že štiri leta srečna tako poslovno kot zasebno.

Tako, kot si želijo zmagovalci letošnje Eme v svoji skladbi Narodnozabavni rock, da bi glasba združevala ljudi, je tudi Barbaro in Roka združila pesem. Najprej sta skupaj muzicirala, med glasbenim sodelovanjem pa sta se tudi zaljubila. “Sprva sva bila obremenjena s tem, da dela in ljubezni ni dobro mešati, sčasoma pa sva se čustvom nehala upirati, saj so postala močnejša od najine volje, predvsem pa sva ugotovila, da ljubezen pravzaprav pozitivno vpliva na najino glasbeno sodelovanje,” je povedal Rok. On je tudi prvi popustil čustvom in dal pobudo za prvi poljub. Od takrat gre Roku in Barbari, ki zaenkrat živita še vsak pri svojih starših, tako na ljubezenskem kot glasbenem področju vse kot po maslu.

Vir: 24ur.com in kvak.napovednik.com

Komentiraj