Ribnica

Pri Športnem centru Ribnica postavili nov bankomat

Bankomat_pri_SCRSte se kdaj znašli v situaciji, ko je bilo v denarnici premalo denarja, npr. ko ste želeli plačati zdravila v lekarni ali pa kupiti vstopnico za rokometno tekmoč Sedaj vas takšne situacije ne bodo več spravljale v zadrego. Nova ljubljanska banka je pri Športnem centru v Ribnici v petek postavila bankomat.

Na željo Občine Ribnica in upravnika Športnega centra, Saša Hribarja je Nova ljubljanska banka pripravila tudi uradno odprtje novega bankomata. Ribniški župan Jože Levstek je s pridobitvijo zelo zadovoljen. Povedal je, da se mu je zdela vloga, ki jo je dala NLB, da naj bi bil v Športnem centru bankomat, smiselna, saj se letno obrne na tem področju 177.000 ljudi. Smiselno se mu zdi tudi, da je na res ‘frekventnem’ področju tudi taka bančna storitev, da ne bomo varčevali samo v nogavicah.

Bankomat bo na tem področju vsekakor služil svojemu namenu. O novi pridobitvi je direktor NLB – podružnice Kočevje, Matjaž Ložar povedal, da Ljubljanska banka – podružnica Kočevje pokriva področje petih občin, ki ga skrbno spremljajo in ob nastanku tega modernega športnega centra, vključno z ostalimi dejavnostmi šolstva, zdravstva, otroškega varstva, doma starejših občanov, so videli novo priložnost. Priznati moramo, da je lokacija zares primerna.

Vir: Radio1.si

Komentiraj