Ribnica Slovenija

Nova Miss Slovenije 2021 postala Maja Čolić iz Ribnice

Hrastnik – Nova mis Slovenije je postala 21-letna Maja Čolić iz Ribnice. Lento najlepše so ji nadeli na prireditvi, ki je potekala v – za modne izbore – neobičajnem okolju, v rudniku.

Finalna prireditev letošnjega izbora mis Slovenije je namreč potekala delno v strojnici, delno pa na kompresorski postaji rudnika v Hrastniku. Popestrili so jo tudi ena najstarejših godb v državi, Rudarska godba Hrastnik, in drugi glasbeni gostje.

Na prireditvi so poleg nove mis izbrali še prvo in drugo spremljevalko ‒ to sta postali Lina Jenšac in Neža Simčič ‒ ter podelili še nekaj drugih nazivov. Mis osebnosti je postala Klavdija Kastelic, mis Slovenskih novic Dea Sofia Irmančnik, mis fotogeničnosti je Vladlena Salyayeva, ambasadorka More Than Beauty je Klavdija Čakš, obraz blagovne znamke Essentiq pa Anela Bećiragić, so organizatorji navedli na svojem profilu na Facebooku.

Finalistke so sicer izbrali že lani, a jim je pandemija preprečila izvedbo finalnega izbora, lento je tako dve leti nosila Špela Alič.

Zmagovalka letošnjega izbora Maja Čolić bo državo zastopala tudi na 70. izboru za mis sveta, ki bo decembra v Portoriku, so še navedli organizatorji.

Vir: rtvslo.si

Komentiraj