Črna kronika Ribnica

Na Celovški cesti v Ljubljani umrl motorist iz okolice Ribnice

Policijski znak

Smrt motorista

V torek zvečer, 13.7.2010 ob 22:55 uri se je na Celovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 35-letni voznik kolesa z motorjem iz okolice Ribnice.

Do nesreče je prišlo, ko je 36-letni voznik kolesa z motorjem (Tomos avtomatik) vozil po Celovški cesti od Tivolske ceste proti križišču z Rusko ulico. Ko je pripeljal do omenjenega križišča, je pri prižgani rumeni puščici za leve zavijalce pravilno zapeljal v križišče z namenom, da zavije v levo. Tedaj mu je iz nasprotne smeri pripeljal 49-letni voznik osebnega avtomobila znamke alfa romeo 159, ki je pri prižgani rdeči luči na semaforju zapeljal naravnost v križišče in pri tem čelno trčil v desni bok voznika kolesa z motorjem, ter ga zbil po vozišču.

Ta je bil hudo telesno poškodovan odpeljan v ljubljanski klinični center, kjer je ob nekaj pred drugo uro zjutraj umrl.

Okoliščine nesreče še niso povsem razjasnene, zato policija morebitne očividce prosi, da se oglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56, ali pa polkličejo eno od telefonskih številk policije: 113, anonimni telefon 080 1200 ali Postajo prometne policije 01 58 38 820

Vir: rtvslo.si

1 komentar

Komentiraj