Ribnica

Na 4. Aninem pohodu je bilo rekordno število pohodnikov

4. Anin pohod

4. Anin pohod

Radio 1 – Urban je v sodelovanju s Planinskim društvom Ribnica in trgovino Trimsport -Tomas sport 2 v soboto, 5.6.2010 priredil četrti Anin pohod k Sv. Ani, ki je potekal v toplem, sončnem vremenu.

Že tradicionalnega pohoda se je udeležilo rekordnih 46 udeležencev, ki so prišli iz Ljubljane, Kamnika, Kočevja, Ribnice in drugod. Najmlajši udeleženec je bil star 7 let, najstarejši pa 71. S Cenetovega vrta, kjer je bilo zborno mesto se je tokrat podalo tudi sedem Anic oz. An, ki so na ta rekreativni, zabavni in družabni dogodek še posebej vabljene. Vsak pohodnik je dobil majico, golaž in vodo Costella. Po prihodu nazaj je bilo 26 pohodnikov, ki so se na Malo goro povzpeli prvič, nagrajenih s spominkom PD Ribnica, brez nagrad niso ostale tudi Anice, ter najstarejši, najmlajši in pohodnik, ki je bil z nami na vseh štirih pohodih. Že sedaj vabljeni na peti Anin pohod, četrtega junija prihodnje leto.

Z udeležbo in potekom sta bila zadovoljna tudi vodja organizacijskega odbora Antonija Češarek in predsednik PD Ribnica, Stane Babič.

ZVOK:
Stane Babič – Predsednik Planinskega društva Ribnica in vodja pohoda
Antonija Češarek – Vodja organizacijskega odbora

Vir: radio1.si

Komentiraj