Ribnica

Kovinar Kočevje bo v Ribnici gradil nov trgovski center

Kovinar trgovina v Ribnici
Kovinar trgovina v Ribnici

Ribnica – Kočevsko podjetje Kovinar je v Ribnici odkupilo zemljišče, na katerem nameravajo graditi večje nakupovalno središče, v katerem bodo na voljo izdelki, ki se v kraju ne najdejo pod eno streho. 

Zemljišče so pred desetimi leti odkupili na območju med trgovino Špar in nedokončanim stanovanjskim naseljem Zlata Ribica. »Predvidoma se bo gradnja začela spomladi,« je dejal direktor tega podjetja Alojz Ivančič.

Sicer je za Kovinarjem uspešno zaključena največja naložba v 70 letnici delovanja, in sicer sanacija vodovoda na onkološkemu inštitutu, ki se je začela 2013.

Direktor podjetja Kovinar Alojz Ivančič

Vir: radiokrka.com

4 komentarji

  • Sej Hofer so hoteli zgradit na zemljišču pri cerkvi, tam kjer je cesta za kasarno…pa so pri Sparu zgleda lepo zlobirali na občini, da ni prišlo do prodaje zemljišča. Ker je bil dogovor skoraj dokončan, samo še podpis je manjkal. Tako da se kar navadte na Mercator in Spar, ker drug trgovin tle še dolgo ne blo, čeprav bi blo nujno potrebno malo konkurence naredit.

  • Ja,veliko govoric in naposled se le gradi. Lidl in tudi Hofer,ki je že v glavnem zgradba dokončana.Sedaj bo res blizu,da ne bomo izgubljali časa v primerih,ko se zgodi,da artikla ni .

Komentiraj