Ribnica

Junij mesec prireditev v Plavalnem klubu Inles Ribnica

Delfinova tehnika plavanja, naj atraktivnejša tehnika v plavanju
Delfinova tehnika plavanja, naj atraktivnejša tehnika v plavanju

Ker je mesec junij že po značaju mesec zaključevanja vseh interesnih dejavnosti so tudi v plavalnem  klubu Inles Ribnica pripravili dve zaključni prireditvi, ki sta bili odraz dela skozi celotno šolsko leto.

Prvo zaključno prireditev so pripravili za otroke plavalne šole, katero je letos zopet obiskovalo 150 otrok iz širše ribniške regije. Otrokom so podelili priznanja in nagrade za njihov trud in znanje pridobljeno skozi celotno šolsko leto. Od tega jih je skozi celotno šolsko leto tretjino splavalo in se lahko sedaj  varno kopajo v bazenih in na morju.

Delfinova tehnika plavanja, naj atraktivnejša tehnika v plavanju

Delfinova tehnika plavanja, naj atraktivnejša tehnika v plavanju

Druga prireditev pa je bila Finalni plavalni večer, letos četrti po vrsti, kateri je namenjen vsem plavalcem, plavalkam in ljubiteljem plavanja, ki želijo preizkusiti svoje znanje plavanja in spremljati lasten napredek skozi celotno leto.  V letošnji sezoni je na tekmovanju nastopilo preko 100 plavalcev. Najmlajši nastopajoči so bili stari 4 leta in so samostojno odplavali eno dolžino bazena oziroma 25metrov, najstarejši pa so že posegli v srednja leta. Letošnji zmagovalec je postal 10 letni Topolnik Klemen, ki je prikazal največji napredek. Na drugo mesto se je uvrstila Adamič Julija in na tretje mesto pa Čirovič Filip. Vsi trije so vključno z zadnjim tekmovanje, se vseskozi izmenjavali v vodstvu in držali napetost vse do konca.

Z dejavnostmi pa se plavalna sezona v plavalnem klubu junija ne konča, vendar se nadaljuje z organizacijo aktivnih počitnic v juliju s pomočjo občine Ribnica. Tudi letos so razpisali tri termine, za otroke stare od 6 pa do 14 let, ki bi radi poletje preživeli aktivneje, zabavneje in se družili s sovrstniki ob bazenu in zunaj njega.

Prvi termin bo od 7.7.2014 – 11.7.2014; drugi od 14.7.2014 – 18.7.2014 in tretji od 21.7.2014 – 25.7.2014

Za varstvo otrok bo poskrbljeno od 6.30 ure dalje, sam tečaj pa bo potekal od 8.00 do 16.00 ure, od ponedeljka do petka v Športnem centru Ribnica. Vsak dan bomo imeli v programu dejavnosti, kot npr. družabne igre, jutranja telovadba, plavalni tečaj, ustvarjalne in športne delavnice ter zabavne in tematske vodne pustolovščine in vragolije ob in v bazenu! Za kosilo bo poskrbljeno!

Prijave otrok na tečaj potekajo do 4.7.2014 (1.termin), 11.7.2014 (2.termin), 18.7.2014 (3.termin).
Za vse ostale informacije se obrnite na: vedno.aktivni@gmail.com;  041 985 984 (Vovko Špela); 040 550 845 (Žičkar Dolores)

Naj vaši otroci energijo porabijo za šport, druženje ter reševanje gibalnih in miselnih nalog.
VABLJENI!

Komentiraj