Ribnica

Sezonska grajska plaža v ribniškem gradu vabi

Grajska plaža v ribniškem gradu
Grajska plaža v ribniškem gradu

Sonce, morje, poletni veter, topli večeri, izleti, poležavanje v senci z osvežilno pijačo, druženja … Vam je kaj od naštetega narisalo nasmeh na obraz? Je prebudilo kakšne prijetne spomine, morda vzbudilo kakšne skomine?

Za mnoge je poletje najlepši letni čas. Takrat se ritem življenja spremeni – poletna vročina nas malce ustavi, zato imamo več časa za druženja ali pa za samoto, odvisno, česa smo bolj potrebni. Imamo novo možnost izbire in sicer v ribniškem gradu na “grajski plaži”.

Pogumni in prijazni Rok Oštrovski je s svojo skupino v ribniškem gradu postavil “sezonsko grajsko plažo”, kjer se lahko vsak dan preko celega dne od 8.00 ure zjutraj do 22.00 ure zvečer prepustite prijetnemu ambientu ribniškega gradu pod sencami mogočnih dreves, uživate ob dobri in odlični kavi Illy, hladnih napitkih…

Prostor je odličen za vse, posebej za tiste ki iščejo mir, za mlade mamice, ki pridejo z majhnimi otroci in se prepustijo brezskrbni igri, za tiste ki želijo prebrati dnevni časopis, kakšno knjigo v zavetju velike krošnje….

Prepričan sem, da vsak najde kaj zase in uživa za grajskim obzidjem. Prijazna in zagnana skupina: Rok, Vanesa, Sara in Jure bo vesela vašega obiska. Želijo, da se z njimi počutite izvrstno in skupaj preživite dolgo vroče poletje…, veseli bodo vsake spodbude in pozitivne ideje…

obiskovalec Peter

Komentiraj