Ribnica

Glasujte za Narodnjakovo dekle 2013 – tekmuje tudi Manca iz ansambla Ribniški pušeljc

Manca Arko
Manca Arko

Ansambel Ribniški pušeljc je svojo karizmatično pevko Manco poslal na tekmovanje za Narodnjakovo dekle 2013, ki ga organizira portal narodnozabavne glasbe Narodnjak.si z mnogimi sodelavci in pokrovitelji. Tokrat Manca ne bo predstavljala svojih pevskih zmožnosti, ampak se bo potegovala za najbolj simpatično dekle izmed tekmovalk. Komisija je Manco uvrstila med 10 finalistk, ki so se v soboto, 20.4. 2013 udeležile fotografiranja v Celju. S temi fotografijami se bodo kandidatke tudi predstavile na glasovanju.

Manca Arko

Manca Arko

Glasovanje bo potekalo na tri načine in sicer na:

Lestvici spletnega portala Narodnjak.si
Glasovanje bo potekalo od 22. 4. 2013 do 6. 5. 2013 na lestvici, kjer bo predstavljenih 10 izbranih deklet. Svoj glas bodo lahko oddali vsi registrirani uporabniki. Število glasov na lestvici v času glasovanja bo vidno. Vsak uporabnik bo lahko oddal 1 glas na dan.

Facebook strani Narodnjak.si:
Pripravili bomo poseben album fotografij, kjer bo predstavljenih 10 izbranih deklet.. Oboževalci facebook strani Narodnjak.si bodo lahko svoj glas oddali tako, da bodo »lajkali« (Všeč mi je) fotografijo kandidatke. Vsak oboževalec lahko odda samo en »lajk«.

preko komercialne številke 090 500 502
Glasovanje bo potekalo tudi preko telefonskih številk 090 500 502, kjer boste v odzivniku vnesli zaporedno številko kandidatke; od 0 do 9 in ji tako namenili svoj glas. Manca Arko je dobila številko 2. Poleg vsake kandidatke bo napisana celotna telefonska številka in zaporedna številka. Pri glasovanju lahko sodelujejo vsi uporabniki stacionarnih in mobilnih telefonskih omrežij. Število oddanih glasov na dan ni omejeno. Cena klica: 1,29 Eur.

Manca je sodelovala že na prejšnjem tekmovanju za Narodnjakovo dekle, ki se je odvijalo leta 2011. Takrat je z vašo pomočjo dosegla drugo mesto, letos pa pravi, da gre na zmago. Vsakega vašega glasu bo zelo vesela, za to pa se vam že vnaprej zahvaljuje!

[oglas tip=”468×60″ p=”C”]

1 komentar

Komentiraj