Ribnica

Anketa: Kako vidite Ribnico kot turistično destinacijo?

Pogled z zvonika ribniške cerkve
Pogled z zvonika ribniške cerkve

Občina Ribnica v partnerstvu z Rokodelskim centrom Ribnica pripravlja strategijo trajnostnega razvoja turizma v naši občini do leta 2028, s katero želimo oblikovati jasne razvojne in trženjske osnove za okrepitev pozicije naše destinacije.

Ribnico želimo umestiti in postaviti na turistični zemljevid butičnega turizma, ki bo obiskovalcu omogočil pristne izkušnje in edinstvena doživetja v srcu dežele suhe robe. Rokodelstvu in naravnim danostim bomo dodali še tradicionalno kulinariko, okrepili konkurenčnost produktov in doživetij v naravi, pospešili organizirana edinstvena doživetja in spodbudili infrastrukturo, ki bo obiskovalcem omogočila udobno in nepozabno preživljanje časa na Ribniškem, tudi za več dni.

V procesu oblikovanja strateškega dokumenta nam je zelo pomembno vaše mnenje, zato vabimo k sodelovanju vse vas, ki na tem področju živite, ustvarjate in tu iščete prostor za rekreacijo in navdih.

Prijazno vas prosimo, da si vzamete od 15 do 30 minut časa za izpolnitev spletne ankete, ki je dostopna na povezavi https://www.1ka.si/ribnica. Anketa bo odprta do vključno 20. septembra.

Za vaš čas in sodelovanje se vam že vnaprej zahvaljujemo. V primeru, da želite podati dodatne komentarje in vprašanja, jih lahko posredujete na Občino Ribnica, na kontaktni mail irena.marn@ribncia.si.

Vzporedno potekajo aktivnosti pri pripravi strategije, saj se je na uvodnem sestanku že sestala Strateška skupina, ki vključuje predstavnike iz različnih področij. Člani skupine so si izmenjali mnenja in podali svoje poglede glede usmeritev na področju turizma.

Verjamemo, da bomo skupaj tudi na tem področju dosegli preboj in postavili Ribnico na turistični zemljevid Slovenije.

Hvala, ker z nami soustvarjate in sooblikujete vizijo prihodnosti naše doline.

Občina Ribnica

Komentiraj