Črna kronika Ribnica

35-letni Grosupeljčan vlomil v poslovni prostor zdravstvene ustanove v Ribnici

Ribnica – Policisti so prijeli 35-letnega Grosupeljčana, ki je včeraj, 8.5.2011 vlomil v poslovni prostor v okolici Ribnice. Policisti ljubljanske Policijske uprave so včeraj za čas, da se zberejo vsa potrebna obvestila, odvzeli prostost 35-letniku iz Grosupljega, ki je osumljen storitve kaznivega dejanja vloma v poslovni prostor.

Z zbiranjem obvestil in nadaljnjimi postopki so policisti ugotovili, da je 35-letnik včeraj popoldne v okolici Ribnice vlomil v poslovni prostor zdravstvene ustanove. Pri tem je na vzvod odprl okno poslovnega prostora in tako vstopil v notranjost, od koder pa ni uspel odtujiti ničesar, saj so ga pri dejanju prijeli policisti. 35-letnik je z dejanjem lastnike oškodoval za okoli 500 evrov. Zoper njega bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Sicer pa so včeraj dopoldne neznani storilci vlomili tudi v poslovne prostore v Grosupljem. Iz notranjosti so odtujili več kosov elektronskih naprav. Lastnika so oškodovali za okoli 1600 evrov, še poroča PU Ljubljana.

Vir: radiokrka.com

Komentiraj