Koledar dogodkov Ribnica

Vabljeni na svečanost ob položitvi temeljnega kamna novega vrtca v Ribnici

Občina Ribnica vabi na svečanost ob položitvi temeljnega kamna novega vrtca, ki bo potekala v petek, 6. julija 2012, ob 10.30 uri ob Vrtcu Ribnica, Majnikova 3.

Na projekt smo izjemno ponosni in počaščeni, da bo gradnja potekala pod častnim botrstvom priznane slovenske ilustratorke gospe Jelke Reichman, zato vabljeni, da projektu skupaj zaželimo srečo.

Spoštovani!

Letošnje poletje se bo v Občini Ribnica odvilo v znamenju gradnje prvega dela novega vrtca. Projektu, na katerega smo izjemno ponosni, ker predstavlja nadstandardno bivalno in vzgojno okolje za naše predšolske otroke, bomo zaželeli srečo v petek, 6. julija 2012, ob 10.30.

Počaščeni smo, da bo gradnja novega ribniškega vrtca potekala pod častnim botrstvom priznane in priljubljene slovenske ilustratorke gospe Jelke Reichman. Želimo si, da bi s skupnimi močmi vanj vnesli vsaj toliko veselja, kolikor ga je v otroštva številnih generacij naših otrok vnesla ta ilustratorka.

Zato se veselim tudi Vaše prisotnosti na svečanosti ob položitvi temeljnega kamna novega vrtca, ki bo potekala ob Vrtcu Ribnica, Majnikova ulica 3, Ribnica.

Jože Levstek
Župan Občine Ribnica

Komentiraj