Koledar dogodkov Ribnica

Vabljeni na hiperseksualno komedijo v Dolenjo vas: Razočarana gospodinja pri seksologu

Kdaj: nedelja, 19. marec 2023 ob 18h
Kje: dvorana Osnovne šole Dolenja vas
Info: kingkongteater.si

Hiperseksualna komedija v Dolenji vasi!
Razvpit Roman Vodeb že 300. v vlogi seksologa Sigmana Frojdeba
nedelja, 19. marec 2023 ob 18h, dvorana Osnovne šole Dolenja vas

Hiperseksualna dukomedija Razočarana gospodinja pri seksologu je prejšnji tedendoživela že svojo 300. ponovitev. Le kdo ne pozna kontroverznega psihoanalitika in kritičnega misleca Romana Vodeba?! Znan je po številnih pikantnih izjavah, vezanih na psihoanalizo – ki je vselej seksualna, saj razkriva najbolj skrite kotičke človekove duševnosti. Zaradi njegove teorije so se v Državnem zboru zgodile »rdeče štikle«, ki so jih poslanke obuvale ena za drugo – no, razen feministik, ki so raje stopile v rdeče bulerje …

Potem, ko so ga pred leti popolnoma utišali, ga medijsko izolirali, se je »kulturno« podal na gledališki oder …  In zgodil se je čudež. Številne slovenske gledališke dvorane – od tistih največjih do zakotnih – so začele pokati po šivih. Šokanten glas je segel v 13. vas. In zgodilo se je, da je ta gledališki hit  doživel že 300. ponovitev!

Gledališka senzacija »Razočarana gospodinja pri seksologu« bo na željo občinstva gostovala v Ribnici, natančneje v dvorani Osnovne šole Dolenja vas:

19.3. ob 18.00 – Dvorana Osnovne šole Dolenja vas – link: https://kingkongteater.si/nakup-vstopnic/razocarana-gospodinja-pri-seksologu-dvorana-os-dolenja-vas-ribnica/

Vesna Anđelković

»Brez dlake na jeziku« – depilacija je pač opravila svoje – ni samo seksolog Sigman Frojdeb (lik suvereno odigra kar sam Roman Vodeb), pač pa tudi vročekrvna, a zakona naveličana »razočarana gospodinja« Radojka R. Pušić Kurtz, ki jo odlično igra profesionalna igralka Vesna Andjelković.

Predstava, v kateri boste izvedeli:

  • vse o seksu, pohoti, varanju, depilaciji (in črni »muci«),
  • swinganju, trojčkih in razbijanju seksualne monotonije,
  • zakaj ženske nosijo uhane in biserne ogrlice?
  • zakaj moramo imeti zmenek »v sredo«?
  • kdo sta najboljša ženska prijatelja »Afričan« in »Boban Marjanović«?
  • skrivnost šamponov Fa …

… in še mnogo mnogo seksualnega, zabavnega in poučnega. Posebno opozorilo: predstava je zaradi (verbalne) seksualnosti namenjena samo odraslemu občinstvu 18+ let.

Če neka predstava doživi 300 ponovitev in si jo v živo ogleda že več kot 45.000 gledalcev, potem si takšen gledališki spektakel resnično splača ogledati – klub negodovanju feministk. Roman Vodeb – ki je »brez dlake na jeziku« (ker depilacijo jemlje resno) – predstavlja šok in atrakcijo že sam po sebi. Če pa svoje (psihoanalitične) teorije zapakira v izjemno všečno, zelo poučno in hkrati pikantno, hiperseksualno duokomedijo, potem si tako predstavo resnično splača ogledati.

Po svoji prvi komediji »Lepotica in psihoanalitična zver« (2014) je Vodeb leta 2016 »spesnil« še hujši 90-minutni smejalni spektakel. Frojdeb »razočarano gospodinjo« v številnih verbalnih duelih nenehno provocira in hkrati rajca, »pleza po njej« z besedo – ona pa ga »nastavljajoče« opija z whiskyjem … Neizživeto razvratnico tudi hipnotizira, z njo pohotno zapleše, tako da bi se »zvezde, ki plešejo« iz njunega paritvenega plesa lahko tudi kaj naučile. Smejalna ekstaza ima močno dodano vrednost, saj so posamezni teoretski traktati še kako poučni, resnično izobraževalni.

Vljudno vabljeni na ogled te gledališke hit senzacije!

Nakup vstopnic po 15 eur je možen na:

Komentiraj