Ribnica

Vtisi iz 9. Grajskega večera 2010: V ribniškem Gradu odmeval smeh

9. Grajski večer 2010. Trije komiki - Lucija Ćirović, Vid Valič in Martina Ipša

Trije komiki

Ribnica – Zadnji petek v avgustu, 27.8.2010 so se hkrati končali Grajski večeri in začeli Ribniški dnevi. Tudi letos, kot že tri leta zapored, je to prelomnico s smehom začinila domačinka Lucija Ćirović. Pripravila je Večer stand up komedije in v goste pripeljala Vida Valiča in Martino Ipša.

Tako kot ostale prireditve je tudi večer Stand up komedije pritegnil zelo veliko pozornosti, tokrat se je do solz nasmejalo skoraj sedemsto obiskovalcev.

Lucija Ćirović pravi, da ji je do sedaj še vedno najljubši prvi grajski nastop, ki je bil pred tremi leti, saj se je takrat nanj dobro pripravila in kot pravi je bila takrat ”taprava”. »Tukaj je bilo zopet ”fajn”, ampak sem jaz malo utrujena, saj je bil naporen teden,« je po nastopu povedala Lucija. »Sedaj spremljam komike, ki se v Sloveniji ukvarjajo s stand up-om in zbiram predvsem te, ki so meni všeč in, če je bil prvi večer bolj ženski, ker sva bili samo jaz in Sara, drugi ribniški, ker smo bili sami Ribničani, ali pa ti, ki živimo v Ribnici, je bil ta večer profesionalen. To sta dva človeka, ki se profesionalno ukvarjata s stand up-om in sem hotela, da je močna ekipa. Hotela sem Vida Valiča, da ni tako kot je ponavadi, da če je nekdo popularen, pride k nam čez pet let, ampak sedaj ko je ”IN”. Takoj, tukaj ga imate. Martina Ipša pa obvlada in je ženska na mestu,« je Lucija povedala o svojih gostih. »Občinstvo je bilo čudovito. Že po prvi minuti sem z njimi navezala stik, naprej je šlo gladko. Pol ure svojega nastopa sem porabila za premlevanje že znanih uspešnic, drugo polovico pa za nove, » je dejala Ribničanka Lucija.

Marko Modrej, ki je v imenu Turističnega društva Ribnica skrbel za brezhibno organizacijo Grajskih večerov ni skrival zadovoljstva nad sinočnjim dogodkom in nad vso sezono. »Služilo nam je tudi vreme. Niti ene kaplje dežja ni bilo v tem času – od 1. julija, ko je na odru prvi nastopil Rok Žlindra s svojim ansamblom pa do danes. Občinstvu smo ponudili različne zvrsti glasbe in kulture. Sprejeli so jih. To je že obveza za novo sezono,« je še dejal Modrej.

Vir: dolenjskilist.si

Komentiraj