Koledar dogodkov Sodražica

Psoglavski dnevi 2022 (petek): PSOGLAVSKA NOČ – Big Foot Mama

V Sodražico se po dveh letih znova vračajo Psoglavski dnevi, tridnevna etnološka, zabavna, kulturna, kulinarična, športna in tržna prireditev. Potekala bo zadnji vikend v juniju, natančneje od 24. do 26. junija 2022.

V petek, 24. junija jih bo pričela Psoglavska noč, na kateri bodo za odlično, rokersko obarvano zabavo v okviru turneje ob 30. obletnici delovanja še posebej poskrbeli Big Foot Mama. Nastopile bodo tudi skupine Zakon, Band K-Rocks in Duble Truble s poslovilnim koncertom.

Petek, 24. junij 2022: PSOGLAVSKA NOČ BO ODMEVNA, DOBESEDNO.

Sodražica bo v petek zvečer 24. junija prava prestolnica slovenskega rock’n’rolla 24. Ob zasedbah Zakon, Band K-Rocks in Duble Truble, ki jih sestavljajo povečini glasbeniki iz Sodražice, bodo na športnem igrišču za Osnovno šolo zagotovo največje zvezde Psoglavske noči Big Foot Mama. Po več kot 30-ih letih delovanja, osmih studijskih albumih in razprodanih največjih koncertnih prizoriščih v Sloveniji so se podali na veliko vseslovensko turnejo, na kateri je pomemben mejnik tudi Sodražica. Zasedba Duble Truble, ki je tudi na sceni tri desetletja, se bo publiki predstavila z energičnim poslovilnim nastopom.

  • Big Foot Mama
  • Zakon
  • K-Rocks
  • Duble Truble – poslovilni koncert

Komentiraj