Koledar dogodkov Sodražica

Psoglavski dnevi 2013: Dobrodelni koncert – Bules za Madagaskar

Blues za Madagaskar - Sodražica2013
Blues za Madagaskar - Sodražica2013

Kdaj: petek, 28. junij 2013, ob 21h
Kje: na igrišču pri OŠ dr. Ivan Prijatelj Sodražica
Info: www.td-sodrazica.si, Vstopnine ni.

Psoglavski dnevi 2013
Dobrodelni koncert – Bules za Madagaskar

petek, 28. junij 2013, ob 21h
na igrišču pri OŠ dr. Ivan Prijatelj Sodražica

Blues za Madagaskar - Sodražica2013

Blues za Madagaskar – Sodražica2013

Dobrodelni koncert – Bules za Madagaskar, ki bo potekal na igrišču pri OŠ dr. Ivan Prijatelj Sodražica, z začetkom ob 21. uri.

Šedrsca Blues Project

Šedrsca Blues Project

Nastopili bodo: Martin Ramoveš Band (kantavtorski blues-rock), Šedrsca Blues Project (blues) in Epicenter (power blues). Koncert je dobrodelnega značaja. Izkupiček od prodaje pijač in prostovoljnih prispevkov se bo namenil humanitarno-medicinski odpravi na Madagaskar (http://www.madagaskar2013.si).

Vstopnine ne bo, temveč se bo pobiralo prostovoljne prispevke za humanitarno-medicinsko odpravo na Madagaskar (http://www.madagaskar2013.si). Med koncertom se bodo člani odprave predstavili ter povedali nekaj o njihovem projektu, možno pa bo tudi kupiti majice z logotipom odprave.

[oglas tip=”180×150″ p=”D”]Namen odprave je zagotoviti osnovno zdravstveno varstvo prebivalcem vasice Matanga in tako nadaljevati ambulantno delo predhodnih odprav. Skušali bodo dati poudarek tudi preventivi z izobraževanjem in osveščanjem domačinov o preprečevanju širjenja nalezljivih bolezni, pomembnosti higiene in ustrezne prehrane ter na ta način dvignili kvaliteto življenja, ki je še kako povezana z zdravjem. Z delom in pomočjo bodo skušali dvigniti nivo zdravja prebivalcev Matange.

Komentiraj