Koledar dogodkov Ribnica

Lokalne volitve 2014: Novinarska konferenca mag. Andreje Škrabec, Lista za jutri

Lokalne volitve 2014: Lista za jutri - Andreja Škrabec za županjo občine Ribnice
Lokalne volitve 2014: Lista za jutri - Andreja Škrabec za županjo občine Ribnice

Vljudno vas vabim na novinarsko konferenco, ki bo v torek, 23.9.2014 ob 16.30 uri v gostilni Mihelič na Škrabčevem trgu 22 v Ribnici. Predstavili vam bomo kandidate na Listi za jutri, ki se bo potegovala za svetniške mandate na letošnjih  lokalnih volitvah  ter naša programska izhodišča.

Lokalne volitve 2014: Lista za jutri - Andreja Škrabec za županjo občine Ribnice

Lokalne volitve 2014: Lista za jutri – Andreja Škrabec za županjo občine Ribnice

Prvič bomo javnosti predstavili vizijo delovanja občinske uprave, ki do sedaj še ni bila objavljena na spletu. Na voljo vam bomo tudi za vaša vprašanja.

V upanju, da se boste novinarske konference lahko udeležili, vas lepo pozdravljam,

Andreja Škrabec l.r.
Kandidatka za županjo občine Ribnica

LISTA ZA JUTRI
Hrovača 62, 1310 Ribnica
Tel: 041 641 302
E-mail: skrabecandreja@gmail.com

6 komentarjev

  • Andreja je ZARES neodvisna kandidatka. Kot predsednica sveta stranke Zares se razglaša za neodvisno ,se mar sramuje stranke. Narobe svet, tako obnašanje je mogoče le v Sloveniji.

  • Se strinjam s tabo Tone, popolnoma.Ni pomemben pedigre,važn je, da doseže stolček,ki se ji ponuja.Ljudem pa lohk tud laže,saj so tako in drugače ovce,ki ne mislijo s svojo glavo !!!

  • Edina ki je sklicala novinarsko konferenco, zgleda da je edina, ki zna kaj povedat in se upa. Čestitam za pogum ga Andreja, vas podpiramo še naprej.

  • lista za jutri, včeraj je bla lista ZARES, predvčerajšnim LDS, vmes mal pozitivna haha, ma saj niste normalni, no ja vizualno pa kar dobro zgleda…

Komentiraj