Koledar dogodkov Ribnica

Kulturna ropotarnica 2016: Posvet o razvoju mladinske kulture v Občini Ribnica

Kulturna ropotarnica 2016, Posvet o razvoju mladinske kulture v Občini Ribnica
Kulturna ropotarnica 2016, Posvet o razvoju mladinske kulture v Občini Ribnica

Kdaj: sobota, 2. april 2016, ob 20. uri
Kje: Miklova hiša Ribnica, dvorana
Info: Vstop je brezplačen!

Ribniški študentski klub vabi na
Kulturna ropotarnica 2016: Posvet o razvoju mladinske kulture v Občini Ribnica
sobota, 2. april 2016, ob 20. uri, Miklova hiša Ribnica, dvorana

Letos smo se za spremembo odločili, da dogodek Kulturne Ropotarnice namenimo kar nam samim – torej prostovoljcem in ustvarjalcem mladinskih vsebin v Ribnici.

Mladi v Ribnici že dlje časa opozarjamo, na slabe oz. nezadostne pogoje za ustvarjanje mladinskih vsebin. Ob lanskoletni napovedi Občine Ribnice o ustanovitvi Mladinskega sosveta smo se predstavniki mladinskih društev sestali v prostorih Ribniškega študentskega kluba, kjer smo razpravljali o trenutnih razmerah in usmeritvi mladinske politike v Občini Ribnica.Na sestanku nam je uspelo izoblikovati skupno stališče do ključnih vprašanj, ki zadevajo mlade v Ribnici. Zaradi slednjega smo se odločili, da tudi letos, v okviru Kulturne ropotarnice pripravimo okroglo mizo, kjer bomo poskusili skupno razmisliti o razvoju mladinske kulture v Ribnici.

Vabimo Vas, da se nam pridružite 2. aprila, ob 18:00 v predavalnici Miklova hiša Ribnica na okrogli mizi Kulturna ropotarnica – Posvet o razvoju mladinske kulture v Občini Ribnica.

Na okrogli mizo smo povabili tako predstavnike ribniških uradov, predstavnike slovenskih mladinskih organizacij, kot tudi predstavnike ribniških mladinskih društev. Več o gostih bomo objavili v kratkem.

Komentiraj