Koledar dogodkov

4. zaporedni Ribniški pasijon 2010 – Kaj je resnica?

Farani Ribnice in Dolenje vasi vabijo na uprizoritev pasijona – trpljenja Jezusa Kristusa, ki bo v soboto, 20. marca, in nedeljo, 28. marca, ob 20.00 v RIBNIŠKEM GRADU.V primeru, da 20. marca zaradi slabega vremena uprizoritev odpade, bo pasijon v nedeljo, 21. marca, prav tako ob 20.00.

Letos se pripravlja že 4. zaporedni ribniški Pasijon. Za izvedbo tega velikega projekta, ki vsako leto privabi vse več ljudi, je potrebno veliko število zagnanih ljudi, pripravljenih sodelovati in s tem marsikomu, tudi sebi, približati velikonočne praznike.

Se morda sprašuješ, kako bi prav ti lahko pomagal pri pasijonuč

  • Lahko pomagaš pri prenašanju scenskih elementov …
  • Lahko sodeluješ pri izdelavi scene in drobnih rekvizitov …
  • Lahko se pridružiš ekipi pridnih šivilj …
  • Lahko se s svojim glasom ali instrumentom pridružiš skupini pevcev in instrumentalistov …
  • Lahko izraziš svoj igralski talent, morda kot eden glavnih igralcev ali v množici statistov …
  • Lahko nam enostavno pomagaš pri raznih opravilih, ki sicer pogosto niso opazna, so pa za izvedbo takšnega projekta nujno potrebna …

Ribnišik pasijon 2010

Prepričani smo, da te vsaj eno izmed ponujenih področij veseli, zato ne oklevaj in se nam pridruži na uvodnem sestanku, ki bo v ponedeljek, 8. februarja 2010, ob 19.00 v zgornji dvorani ribniškega župnišča. Prosimo, da se tega sestanka vsi zainteresirani res udeležite, saj nam boste s tem olajšali delo. če ne morete priti na sestanek, svojo pripravljenost sodelovanja potrdite na info@ribniskipasijon.si oz. na telefon 040 211 887 (Alen Prelesnik).

Pasijon bo letos v ribniškem gradu v

soboto, 20.3.2010 ob 20h in

nedeljo, 28.3.2010 ob 20h

Komentiraj