Koledar dogodkov Ribnica

2. izbor za Kraljico suhe robe 2012 v Rokodelskem centru Ribnica

Kdaj: v nedeljo, 2. september 2012, ob 15h
Kje: pred  Rokodelskim centrom Ribnica
Info: T: 8361-104 ali info@rokodelskicenter-ribnica.si

Tekmovanje za naziv Kraljica suhe robe 2012

Si kdaj sanjala, da boš kraljica?
Naj se sanje uresničijo, postani Kraljica suhe robe!

nedelja, 2. september 2012, ob 15h
pred  Rokodelskim centrom Ribnica

2. izbor za kraljico suhe robe 2012

2. izbor za kraljico suhe robe 2012

V Rokodelskem centru bomo tudi letošnje sejemsko dogajanje popestrili z izborom za Kraljico suhe robe. Letos bo to drugič, da se bodo ženske iz suhorobarskega območja  potegovale za ta laskavi naslov.

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Iniciativo za ta izbor smo lansko leto prevzeli z namenom, da našo suhorobarsko dediščino  še bolj približamo ljudem, hkrati pa promoviramo Rokodelski center in z njim domačo suhorobarsko obrt.  Lanskoletna Kraljica suhe robe, gospa Breda Trdan, je svojo nalogo opravila odlično, saj je skozi celo leto ob različnih dogodkih promovirala Rokodelski center in ribniško dediščino.

Tudi tokrat pozivamo vse zainteresirane kandidatke iz suhorobarskega območja, da se prijavijo na tekmovanje, ki bo potekalo 2. septembra pred Rokodelskim centrom v Ribnici. Kandidatke se bodo pomerile v treh različnih kategorijah: prodajanje suhe robe, barantanje in izdelovanje suhe robe

Vse kategorije bomo preverjali predvsem na humoren način.   Zmagovalka bo tista, ki bo zbrala največje število točk. Kraljico in prvi dve spremljevalki  čakajo  bogate nagrade!

Na tekmovanje se lahko prijavite vse ženske s stalnim bivališčem v Suhorobarskem območju (občine Kočevje, Ribnica, Sodražica, Loški Potok, Bloke, Velike Lašče in Dobrepolje) po telefonu 01 8361 104 ali po elektronski pošti info@rokodelskicenter-ribnica.si.

Starostne omejitve ni! Štele bodo le preverjene veščine in hudomušnost.

Lepo vabljene k sodelovanju!

Komentiraj