Izleti Slovenija

Gozd – magičen in prijeten v poletnih dneh!

Savinja Glamping Ljubno ob Savinji
Savinja Glamping Ljubno ob Savinji

Nemalokrat je gozd opisan kot magični prostor, kjer najdemo mir in tišino ter prijeten hlad v poletnih dneh. Ampak ali veste, da lahko v njem doživimo tudi najbolj nora doživetja, ki nam poženejo adrenalin po žilah? In pa, da lahko vse to združimo z daljšim oddihom v naravi, pristno tradicionalno kulinariko in kozarčkom penine v jacuzziju?

Kje se nahajajo takšni kotički po Sloveniji, si lahko ogledate TUKAJ >>, za vas pa smo posebej izbrali nekaj ponudnikov, ki bodo vam in vašim obdarjencem zagotovo pričarali edinstveno izkustvo v objemu narave. Celotno ponudbo čarobnih počitnic v naravi si lahko pogledate v naših SelectBox darilnih paketih.

Kmetija Šeruga

Privoščite si spoščujoč oddih med dolenjskimi vinogradi

Kmetija Šeruga

Kmetija Šeruga, Sela pri Ratežu 15, 8222 Otočec

Ste se že kdaj peljali s kočijo? Mogoče čolnarili? Ali pa samo zares obožujete ajdo? Čeprav mogoče na prvi pogled težko povežemo te stvari skupaj, je Kmetija Šeruga poskrbela za vse to in še več. V čudovitem dolenjskem okolišu, nedaleč stran od znamenitega Otočca poiščite svoj mir, se zabavajte v raznih aktivnostih in uživajte v domači tradicionalni kuhinji.

Namestite se lahko v eni izmed številnih, rustikalno opremljenih sob, ali pa kar v prelepi leseni kašči ob potoku na robu gozda, ki bo poskrbela za pravo romantično vzdušje. Zagotovljeno je tudi edinstveno razvajanje brbončic, saj skozi vse leto lastniki pripravljajo domače jedi, ki temeljijo na najbolj znanem slovenskem žitu – ajdi. Tako boste lahko poskusili sveže pečen ajdov kruh z orehi ali se posladkali z odličnimi ajdovimi štruklji.

Za popoldanske aktivnosti je Kmetija Šeruga odlična iztočnica za izlete v naravi, naj si bo to ribolov, kopanje, čolnarjenje, vožnja s kočijo ali pa le sprehod po čudovitem okolišu. Kot se za Dolenjsko spodobi, ne bo manjkal niti značilni cviček z domačega vinograda!

Obdarite svoje najbližje s popolno sprostitvijo, ki zagotovo ne bo dolgočasna! Kaj vse jih čaka na Kmetiji Šeruga, pa si lahko podrobneje pogledate v ponudbi SelectBox darilnih paketov TUKAJ >>.

Glamping Savinja

Zelena oaza pod Kamniško-Savinjskimi Alpami

Glamping Savinja, Ljubno

Glamping Savinja, Juvanje 27a, 3333 Ljubno ob Savinji

Ali veste kaj se skriva pod poimenovanjem »glamping«? To je kombinacija taborjenja in elegance bivalnega okolja, za kar so v čarobnem kotičku v osrčju narave blizu Ljubnega odlično poskrbeli. Glamping Savinja vam nudi nastanitev v ljubkih trikotnih hišicah s panoramskim oknom, skozi katerega se razteza čudovit pogled na reko Savinjo. Prijetni bivalni okoliš se nahaja tik ob urejeni plaži ob reki, kjer lahko v visečih mrežah preživljate tople večere, ob najtoplejših dneh pa tudi zaplavate v prijetno hladi vodi.

Na voljo so vam še kad z vročo vodo, poskrbljeno je tudi za najmlajše, katerim ob poletnih dneh pripravijo bazen, na voljo so jim tudi mnoga igrala. Za skupno preživljanje časa si lahko najamete tudi kolesa ali pa se odločite za rafting na brzicah Savinje. Nadvse veseli so tudi domačih ljubljenčkov.

Le kdo se ne bi razveselil takšnega darila? Več dodatnih informacij o ponudbi za glamurozno kampiranje v naših SelectBox darilnih paketih dobite TUKAJ >>. Obisk Glamping Savinja bo zagotovo zabaval celo družino!

Glamping hiške Grand Kolpa

Oddih v prijetnih zvokih neokrnjene narave

Glamping hiške Grand Kolpa

Glamping hiške Grand Kolpa, Prelesje 12, 8342 Stari trg ob Kolpi

Ste že kdaj stanovali v hišicah, ki nosijo ime po vrsti rib? Majhne a prostorne hišice Turizma na vasi Kapš – Grand Kolpa se nahajajo v Prelesju v Poljanski dolini in nudijo čudovit razgled na reko Kolpo, ločijo pa jih z imeni ribjih vrst, saj je pokrajina že vrsto let močno povezana z ribištvom. V okolici hišk »Sulec« in »Lipan« se poleg čudovite belokranjske pokrajine nahaja tudi vrtni kamin, ki bo pravi za popoldansko druženje ali piknik s prijatelji in družino.

Svoje počitnikovanje boste lahko popestrili z raznimi aktivnostmi v naravi, kot so kolesarjenje, pohodništvo ali čolnarjenje, razočarani ne bodo niti ljubitelji šaha, saj so na letni terasi figurice vedno pri roki, ne manjkata pa niti pikado in namizni nogomet. Omenjeni prostor lahko uporabite tudi za razna večja druženja ali praznovanja saj prostor sprejme vse do 60 ljudi. Če torej iščete miren oddih, bo obisk Bele Krajine zagotovo prava izbira.

Glamping ob Kolpi je primeren za celotno družino. Podarite jim nepozabno preživljanje počitnic ob prelepi Kolpi, več o ponudbi, ki se nahaja v naših SelectBox darilnih paketih pa si lahko preberete TUKAJ >>.

Camp Liza

Nepozabno doživetje v objemu narave

Camp Liza

Camp Liza, Vodenca 4, 5230 Bovec

Si želite aktivnih počitnic polnih adrenalina? Ste že kdaj slišali za kanjojing? Bi se mogoče želeli preizkusiti na raftingu ali pa se spustiti 32 km dolgi zip-line progi s kar 60 km/h? Kaj pa skok s padalom?

V Campu Liza lahko doživite vse to in še več. Hribovita in razgibana pokrajina namreč ponuja sto in en način kako preživljati zares aktivne počitnice, ki vam bodo pognale adrenalin po žilah. Poleg adrenalinskega zip-lina, ponujajo tudi mnoge vodne aktivnosti po bistri reki Soči, skok s padalom, jadralno padalstvo, izkusite pa lahko tudi polet z letalom.

Na svoj račun pa bodo prišli vsi, ki se radi lotijo pohodništva ali kolesarjenja, saj prelepa Bovška kotlina ponuja mnogo prečudovitih kotičkov za raziskovanje.

Za nastanitev lahko v kampu izbirate med sobami ali glamping hiškami s čudovitim razgledom na okoliške vrhove. Si predstavljate navdušenje vaših najbližjih, ko jim podarite takšno neprecenljivo doživetje – glamping počitnice ob Soči? Navdušeni bodo tako športni adrenalinci in romantiki, saj kamp ponuja neskončne možnosti.

Več o ponudbi iz naših SelectBox darilnih paketov si lahko pogledate TUKAJ >>.

Ekološka kmetija Kozman

Prebudite se v lesenem šotoru sredi pašnika

Ekološka kmetija Kozman

Ekološka kmetija Kozman, Podkraj 4, 3320 Velenje

Ekološka kmetija Kozman s kvalitetno in zdravo prehrano, svojo tradicijo neguje že več kot 15 let. V okoliški naravi vam ponujajo neštete aktivnosti, sočasno s prenočitvijo v ljubkih glamping hišicah pa vam postrežejo tudi ekološki zajtrk z domače kmetije. Vse sestavine, ki vas pričakajo v prebujajočem se jutru so del njihovega skrbnega pridelovanja, nudijo pa vse od žit in žitnih izdelkov do domačih marmelad in jajc ekološke reje.

Slikovita okolica Kozmanove kmetije ponuja ogromno priložnosti za oddih in aktivno preživljanje prostega časa, saj je v bližini veliko zanimivih kolesarskih in pohodniških poti. Za tiste nepoboljšljive romantike je na voljo tudi razvajanje v leseni kadi ali jacuzzijju, s kozarčkom vrhunske penine.

V bližnjem mestu Žalec stoji tudi prva fontana piva na svetu, kjer lahko svoje brbončice razvajate z mnogimi okusi te najbolj poznane hmeljeve pijače. Za ohladitev v vročih dneh pa se lahko odpravite tudi nedaleč stran v Velenje, kjer vas na velenjski plaži čaka prijetna osvežitev.

Ne veste, kaj bi podarili prijatelju ali prijateljici? Z našimi darilnimi paketi SelectBox zagotovo ne boste zgrešili. Več o čudoviti ekološki kmetiji si lahko pogledate TUKAJ >>.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Komentiraj