Slovenija

SelectBox: 5 idej za valentinovo darilo, s katerim ne morete zgrešiti

Čeprav večina od nas trdi, da si za valentinovo ne želimo ničesar, na skrivaj upamo, da nas bo partner presenetil z majhnim znakom pozornosti, ki nam bo dal vedeti, da mu je mar. V hitrem tempu vsakdana prepogosto zmanjka časa za vso pozornost, ki si jo zaslužijo naši ljubljeni, zato je dan zaljubljencev odlična priložnost, da preživite poseben dan s tistimi, ki so za vas pomembni.

Če ste z izbiro darila do sedaj odlašali, ne skrbite. Za smo vas imamo popolno rešitev – SuperCard darilno kartico, ki jo lahko hitro in enostavno naročite kar preko spleta, ali pa jo kupite na več kot 700 prodajnih mestih. Med več kot 250 izbranimi ponudniki smo za vas izbrali 5 predlogov za valentinovo darilo, ki bodo vašim ljubljenim pokazala, kako pomembno mesto imajo v vašem srcu.

1. Razvajanje z naravno kozmetiko, ob katerem (zopet) preskoči iskrica

Zakaj ne bi svojemu izbrancu ali izbranki pripravili romantično razvajanje v domačem spa-ju? Dišeče svečke, naravni dezodoranti in celo popularni CBD izdelki – v slovenski trgovinici Nelipot lahko najdete naravno kozmetiko za popolno wellness izkušnjo. Ob soju svečk, peneči kopeli, kozarcu šampanjca in sproščujoči masaži bo iskrica zagotovo preskočila kakor prvikrat.

2. Romantična večerja kot v restavraciji

Ker ljubljenih zaradi trenutnih ukrepov ne moremo odpeljati v njihovo najljubšo restavracijo, lahko s pomočjo Wolta enostavno poustvarite romantično večerjo kar v zavetju doma. Suši, italijanske testenine, dober zrezek ali veganski burger – med množico najrazličnejših restavracij, za katere dostavlja Wolt, boste zagotovo našli nekaj po okusu svojega valentinovega izbranca ali izbranke. Z naročilom njihove najljubše jedi jim boste pokazali, kako dobro jih poznate.

3. Ljubezen se skriva v majhnih pozornostih

Ljubezen se ne skriva vedno v velikih gestah. Včasih nam majhne pozornosti najbolje povedo, koliko pomenimo našim bližjim. V trgovinici 1001 dar lahko najdete 1001 majhno pozornost, med katerimi bo vsaj ena zagotovo pisana na kožo vašemu srčnemu obdarjencu. Morda bi jim prav prišla termovka za kavo, za katero jim zjutraj vedno zmanjka časa ali pa nova denarnica, saj njihova že nekaj časa skorajda razpada. Vložite čas v razmislek, kaj jim lahko resnično izboljša vsakdan, saj jim bo to pokazalo, kako pozorni ste do malenkosti, ki so povezane z njimi.

4. Naravni izdelki, s katerimi enostavno ne morete zgrešiti

Z ročno izdelanim izdelkom boste le težko zgrešili, saj so te vedno nekaj posebnega. V slovenski spletni trgovini Eterika, lahko izbirate med različnimi ročno izdelanimi izdelki za nego obraza, telesa in las ter naravnimi eteričnimi olji. Vsi izdelki so izdelani z veliko mero ljubezni, darilne pakete pa lahko sestavite tudi sami – izberite najljubši vonj vašega valentinovega obdarjenca in dodajte osebno romantično posvetilo, s katerim jim boste povedali, kako posebno mesto imajo v vašem srcu.

5. Odpravite skrbi z izbranimi kakovostnimi izdelki

Ko pomislimo na valentinovo, se najprej spomnimo na romantično ljubezen in vse, kar pride zraven – svečke, večerje v dvoje in zaljubljene poglede. Vendar pa dan ljubezni ni namenjen le parom, temveč vsem, ki imajo v naših srcih posebno mesto. Letos posebno pozornost namenite tudi najmlajšim s kakovostnimi izdelki iz otroške spletne trgovine.  Za trenutek razbremenite vašo boljšo polovico in jo presenetite z izbiro pri Evitas, kjer boste našli vse za malčke in mamice, ki ljubijo brezpogojno.

Če vam je v oči padel kateri od naših predlogov, se je vaše iskanje popolnega darila za valentinovo končalo. Podarite svoji sorodni duši popolno darilo, ki ga bo uporabila po lastnih željah, in praznujte valentinovo z zaupanjem, da ste se pravilno odločili. Podarite popolno darilo, ki se prilega. Podarite darilno kartico SuperCard, s katero podarite najbolj zaželeno darilo – svobodo izbire!

SuperCard kartica je darilo, ki se prilega vsakomur in je edina darilna kartica, ki jo lahko kupite preko spleta in jo koristite pri več kot 250 ponudnikih. Z darilno kartico SuperCard osebi podarimo popolno darilo – svobodo izbire! Privoščite svojim najdražjim darilo, ki ga lahko vnovčijo po lastnih željah.

Komentiraj