Črna kronika

V prometni nesreči pri Loškem Potoku umrl 44-letni motorist

Loški Potok – V prometni nesreči, do katere je prišlo danes (16.4.2011) okoli 11. ure na regionalni cesti v bližini naselja Loški Potok, je 44-letni voznik motornega kolesa po trčenju s tovornim vozilom umrl.

Do nesreče je prišlo v bližini naselja Loški Potok pri odcepu za Mali log. Po doslej zbranih podatkih je 44-letnik iz okolice Kočevja vozil motorno kolo po regionalni cesti Ljubljana – Kočevje iz smeri Sodražice proti Loškemu Potoku. V bližini naselja Loški Potok je v nepreglednem desnem ovinku padel po tleh in z motorjem drsel po tleh na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčil v tovorno vozilo. Dobil je tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.

Policisti še vedno razjasnjujejo okoliščine prometne nesreče in nadaljujejo z zbiranjem obvestil. O prometni nesreči bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Vir: siol.net

4 komentarji

  • Miloš Miloš škoda k se je tok končalu kot se je.. doma vsi žalujemo za tabo, radi te mamo, vsem je tok hudu, škoda res!! Počivej v miru!!!

  • Po vsem tem času, ko te ni več, se še vedno voziš z motoristi in jih čuvaš, da se jim ne bo zgodilo kar se je s tabo. Oči bo vedno z vami tako kot je z mano. Pogrešamo ga, Žiga.

Komentiraj