Črna kronika

Pri Žlebiču voznik povozil pešca do smrti

Nesreča Žlebič, 6.9.2012 - voznik povozil pešča do smrti
Nesreča pri Žlebiču, 6.9.2012
Nesreča Žlebič, 6.9.2012 - voznik povozil pešča do smrti

Nesreča pri Žlebiču, 6.9.2012

Žlebič – Na cesti Žlebič – Sodražica se je danes, 6. septembra 2012 okoli 17h zgodila huda prometna nesreča, so sporočili iz Policijske postaje Ribnica. Voznik avtomobila naj bi zbil pešca. Pešec pa je na kraju nesreče umrl.

Cesta Žlebič – Sodražica je bila zaprta za ves promet. Obvoz pa je bil urejen preko naselja Breže, Jurjevica, Sodražica.

Več informacij

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Včerja, 6.9.2012 se je nekaj minut pred sedemnajsto uro na regionalni cesti Žlebič-Sodražica nedaleč od križišča pripetila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. Voznik poltovornega vozila je peljal iz smeri Sodražice, pred njim pa je po desne strani cestišča s košaro v roki , domnevno naj bi nabiral gobe, hodil pešec, 58. letni B. N. iz Dolenjih Lazov pri Ribnici. Dvajset metrov pred tablo Žlebič je omenjeni po pričevanju voznika nenadoma stopil na vozišče kot, da bi ga hotel prečkati. Trku se ni mogel izogniti. Zadel je desno spodnjo stran odbijača in vetrobransko steklo, nato ga je vrglo dvajset metrov na travnik, kjer je obležal. Kmalu je dežurni zdravnik ZD Ribnica ugotovil smrt. Dogodek preiskujejo kriminalisti, cesta Žlebič Sodražica pa je bila zaprta.

3 komentarji

  • Iz uradnih virov je prebrati, da je pešca zbil zaradi vožnje preblizu roba cestišča. Vsi ki poznajo oziroma so poznali Piksija res vemo, daje včasih kaj spil. Vsi ki pa poznajo/mo povzročitelja pa tudi vemo da je bil predrzen voznik. Naj razsodi prevna država.

  • In če ga je vrglo 20 m daleč????? potem tudi hitrost voznika ni bila prilagojena kar kaže tudi slika poškodovanega vozila.

Komentiraj