Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 3.2. do 5.2.2012

Ribnica Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (3. 4. in 5. februar 2012): Obravnavali smo kaznivo dejanje Nasilje v družini. Storilcu je bila odvzeta prostost, priveden je bil k preiskovalnemu sodniku, kateri je zoper njega odredil pripor.

Obravnavali smo kaznivo dejanje Tatvine, pri kateri je NN storilec občanu odtujil vrečko v kateri je imel prehrambene artikle. Po zbranih obvestilih bo napisan ustrezen izdelek.

Na glavni cesti G2 106 pri Ortneku smo obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti. Dve osebi  sta se lahko telesno poškodovali, nastala pa je materialna škoda za cca. 4.000 EUR.

Na parkirnemu prostoru v Ribnici pa je NN voznik poškodoval parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal. Z zbiranjem obvestil nadaljujemo.

Voznik os. avtomobila  je bil zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržan do iztreznitve.

OBVESTILO

Policisti bomo v času med 6. in 12. februarjem izvajali preventivno akcijo “Bodi previden”. V času akcije bomo ugotavljali kršitve cestnoprometnih predpisov s strani pešcev in voznikov motornih vozil, ki s svojimi ravnanji ogrožajo pešce.

Pripravil:
Mitja Andoljšek, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj