Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 24.1. do 26.1.2014

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 24.1. do 26.1.2014

Poročilo za vikend, od 24.1. do 26.1.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (24., 25. in 26. januar 2014): Opravili smo ogled krajev prometnih nesreč in sicer :
–    voznik je z osebnim avtomobilom, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča na G2 106, zapeljal izven vozišča

–    zaradi nepravilnega prehitevanja je voznik os.avtomobila trčil v drugo vozilo, v nesreči je nastalo za okoli 2.100EUR materialne škode

–    voznik os.avtomobila se je z vozilom umikal skrajno desno in trčil v zaščitno ograjo, ker mu je nasproti nepravilno v škarje prehiteval drug voznik os.avtomobila. NN voznik je odpeljal naprej v smeri vožnje, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke

– V gostinskem lokalu je gost razbil steklo na vratih, ter s tem lastniku povzročil za okoli 50EUR materialne škode, zoper njega bo podana kazenska ovadba.

OBVESTILO
V zadnjem obdobju se na območju Policijske uprave Ljubljana pojavlja večje število organiziranega beračenja, katerega izvršujejo predvsem državljani Slovaške in Romunije. V zvezi tega občane naprošamo, da si ob pojavu beračev, poskusijo zapomniti osebni opis, morebitno število, opis vozila – znamko, barvo,  registrsko tablico oz. čimveč podatkov, ki bi pripomogle pri izsleditivi storilcev, ter da o pojavu obvestijo pristojno policijsko postajo.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica [oglas tip=”468×60″ p=”C”]

Komentiraj