Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 22. do 24.9.2023

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (22., 23. in 24. september 2023):

PETEK, 22. september 2023
Obravnavali smo dve kaznivi dejanji in sicer kaznivo dejanje Goljufije in kaznivo dejanje Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami. V obeh primerih bo po vseh zbranih obvestilih napisana kazenska ovadba.

SOBOTA, 23. september 2023
Na glavni cesti II. reda 106 na relaciji Ortnek – Prilesje je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala na nasprotno smerno vozišče in čelno trčila v nasproti vozeče vozilo. V prometni nesreči je šest oseb utrpelo telesne poškodbe.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznica osebnega avtomobila trčila v srno. Voznici je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Na regionalni cesti R 212 je voznik osebnega avtomobila pri vzvratni vožnji zapeljal v jarek. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar je bilo zoper njega odrejeno pridržanje do iztreznitve. Vozniku je bilo zaradi povzročitve prometne nesreče izdan plačilni nalog, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa zoper njega sledi obdolžilni predlog.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

NEDELJA, 24. september 2023
Nismo obravnavali interventnih dogodkov za poročanje.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj