Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 21.2. do 23.2.2014

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 21.2. do 23.2.2014

Poročilo za vikend, od 21.2. do 23.2.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (21., 22. in 23. februar 2014): Vozniku neregistriranega kolesa z motorjem je bilo le to zaseženo, vozil pa je tudi brez ustreznega vozniškega dovoljenja.
Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku osebnega avtomobila odvzeto vozniško dovoljenje.

Vozniku osebnega avtomobila je bilo vozilo zaseženo, saj sta bili na njemu nameščeni ukradeni registrski tablici, vozil je brez ustreznega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Zaradi kršitve javnega reda in miru pred gostinskim lokalom je bilo zoper kršitelja odrejeno pridržanje.

Intervenirali  smo v sporu med sosedoma v katerem je prišlo do izrečenih žaljivk.

NN je izvršil tatvino rdečega osebnega avtomobila VW Golf z registrskima tablicama LJK7-88E, katerega je lastni pustil na dvorišču stanovanjske hiše, v vozilu so bili ključi vozila.

Voznik osebnega avtomobila je na relaciji Sodražica-Žlebič povozil srno. Na vozilu je nastalo za okoli 300EUR materialne škode, za poginulo srno pa je poskrbel revirni lovec.

Obravnavali smo kaznivi dejanji Zanemarjanje mladoletne osebe in Tatvine, v kateri je NN izvršil tatvino prenosnega računalnika.

OPOZORILO!
Vse udeležence v prometu, predvsem voznike motornih vozil, opozarjamo na previdno vožnjo v bližini šol, vrtcev, šolskih poti, saj so se, po enotedenskem premoru, vrnili naši najmlajši. Skupaj poskrbimo za njihovo varno pot. Srečno.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj