Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 20.1. do 22.1.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (20., 21. in 22. januar 2017):

PETEK, 20.1.2017
Na relaciji Mala Slevica-Velike Lašče je voznik z osebnim avtomobilom zbil srno. Srna je po trčenju pobegnila,. Na vozilu je nastalo za okoli 1.000EUR materialne škode, o zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na G2 106, v bližini naselja Prigorica, se je voznik z osebnim avtomobilom umikal skrajno desno, ker je nasproti vozeči voznik tovornega vozila vozil po levem smernem vozišču. Pri umikanju je trčil v obcestni in plužni količek, tako da je na vozilu nastalo za okoli 1.500EUR materialne škode, NN voznik tovornega vozila pa je odpeljal naprej v smeri vožnje, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke.

Med opravljanjem službe se je voznik s kolesom z motorjem prevrnil na zasneženem dvorišču stanovanjske hiše in se pri tem lažje telesno poškodoval. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na G2 106, med Žlebičem in Ortnekom, je voznik z osebnim avtomobilom, zaradi neprilagojene hitrosti, izgubil oblast nad vozilom in zapeljal izven vozišča. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan, na vozilu pa je nastalo za okoli 500EUR materialne škode, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeto vozniško dovoljenje, izdan mu je bil plačilni nalog.

SOBOTA, 21.1.2017
Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeto vozniško dovoljenje, izdan mu je bil plačilni nalog.

NEDELJA, 22.1.2017
V naselju Vinice je voznica z osebnim avtomobilom zbila srno. Na vozilu je nastalo za okoli 100EUR materialne škode, za poginulo srno je poskrbel revirni lovec. Izdano ji je bilo Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku .

Pripravil:
Bojan Kramža
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj