Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 17.2. do 19.2.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (17., 18. in 19. februar 2017): Občanu je bila zasežena PVC vrečka z delci zelene posušene rastline za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo-konopljo rastlino.
NN je vlomil vozilo, tako da je razbil steklo na vratih vozila. Iz vozila ni odnesel ničesar, lastniku pa je povzročil za okoli 500EUR materialne škode.

Kršitelj je v gostinskem lokalu razbijal kozarce in se nedostojno vedel do natakarice. Izdan mu bo plačilni nalog.

Vozniku osebnega avtomobila je bilo vozilo zaseženo, saj je le tega vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Zoper njega je podan obdolžilni predlog.

NN je v gostinskem lokalu iz torbice izvršil tatvino mobitela, denarja in bančne kartice ter s tem lastnikoma povzročil za okoli 500EUR škode.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeto vozniško dovoljenje, izdan mu je bil plačilni nalog.

Zaradi vožnje osebnega avtomobila brez ustreznega vozniškega dovoljenja, bilo vozilo vozniku zaseženo, zoper njega je podan obdolžilni predlog.

Pripravil:
Bojan Kramžar

Komentiraj