Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za torek, 13.8.2013

Poročilo za torek
Poročilo za torek, 13.8.2013

Poročilo za torek, 13.8.2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za torek, 13. avgust 2013: Obravnavali smo dve kaznivi dejanji in sicer v prvem primeru Nasilje v družini in Zanemarjanje otroka in surovo ravnanje. Storilcu kaznivega cdeejanja je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

V drugem primeru pa smo obravnavali tatvino otroškega lesenega kolesa-poganjalčka, katerega je NN odtujil na območju Ribnice in lastnico oškodoval za cca. 80 EUR.

V sklopu kaznivega dejanja Preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi , katerega smo obravnavali pred dnevi, je bila storilcu odvzeta prostost, priveden je bil k preiskovalnemu sodniku, kateri je zoper storilca izrekel pripor.

OBVESTILO:
PP Ribnica v zadnjem obdobju obravnava več kršitev določil Zakona o zaščiti živali, saj je kar nekaj primerov ugrizov psov in drugih nepravilnosti, ki se nanašajo na nepravilno zaščito živali. Zato opozarjamo, da lastniki ali skrbniki psov poskrbijo, da so psi ustrezno zavarovani (na povodcih, za ogradami, ki preprečujejo prosto gibanje psov), ter tako preprečijo morebitne napade oz. ugrize drugih psov ali ljudi.

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

[oglas tip=”468×60″ p=”C”]

Komentiraj