Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za sredo, 11.10.2017

Poročilo za sredo
Poročilo za sredo

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za sredo, 11. oktober 2017: Obravnavali smo kaznivi dejanji Nasilništvo in Vlom v stanovanjsko hišo. Po zbranih obvestilih bo zoper storilce podana kazenska ovadba.

Na podlagi odredbe OS Ljubljana smo opravili hišno preiskavo, pri kateri je bila najdena manjša količina posušene rastlinske snovi, za katero se sumi da gre za prepovedano drogo – konopljo. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper storilca izveden ustrezen ukrep.

Na glavni cesti G2 106 pri Gorenjih Podpoljanah, smo obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Povzročiteljici bo bil izdan plačilni nalog.

V naselju Ribnica smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na regionalni cesti R655 pri Rakitnici je voznik os. avtomobila povozil srnjaka in poškodoval vozilo. Izdano mu je bil obvestilo o odstopu od ogleda.

Na lokalni cesti Rašica-Rob je voznik os. avtomobila povozil košuto in poškodoval vozilo. Izdano mu je bil obvestilo o odstopu od ogleda.

Obravnavali smo delovno nesrečo na gradbišču, pri kateri se je poškodoval eden od delavcev. O zadevi bo napisano poročilo na okrožno državno tožilstvo.

Pripravil/a:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj