Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za praznike in vikend od 30.4 do 2.5.2018

Poročilo za ponedeljek
Poročilo za ponedeljek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za ponedeljek, torek in sredo (30. april ter 1. in 2. maj 2018): Obveščeni smo bili o prometni nesreči s pobegom, kjer je neznani voznik neznanega vozila preko noči trčil v cvetlično korito pred stanovanjsko hišo in nato s kraja odpeljal. V zvezi tega bo sestavljen uradni zaznamek.

Občanka je prijavila, da so ji na parkirnem prostoru poškodovali parkirano vozilo. Opravljen je bil ogled vozila in sestavljeni ustrezni izdelki.

S strani občana smo bili obveščeni o odvrženih petih pasjih mladičih pri naselju Lipovec. Mladiči so bili nato ulovljeni in predani v oskrbo uslužbencu pasjega zavetišča, kateri jih je prevzel na tukajšnji PP.

Občan je prijavil, da so mu na parkirnem prostoru poškodovali parkirano vozilo. Opravljen je bil ogled vozila in sestavljeni ustrezni izdelki.

Obveščeni smo bili o kaznivem dejanju poškodovanje tuje stvari in sicer je neznani storilec opraskal vozilo prijavitelja na prireditvenem prostoru. Sestavljena bo kazenska ovadba.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo vozniku odvzet osebni avtomobil, prav tako pa bo zoper njega uveden postopek na sodišču pristojnem za prekrške.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Izveden bo ustrezen ukrep.

Obravnavali smo poskus vloma v lovski dom. Opravljen je bil ogled kraja, sestavljena pa bo kazenska ovadba.

Obravnavali smo osebo katera je bila osumljena večih kaznivih dejanj ( tatvine kolesa, vloma v lokal, izsiljevanja). Osebi je bila odvzeta prostost in je bila privedena k preiskovalnemu sodniku.

Trem občanom je bila zasežene manjša količina prepovedane droge. Po opravljeni analizi bo zoper njih izveden ustrezen ukrep.

Obravnavali smo poskus vloma v stanovanjsko hišo. Opravljen je bil ogled in napisana bo kazenska ovadba.

Obravnavali smo kršitev javnega reda in miru na območju Kočevja, kjer sta se sprla dva občana. Izdana sta jima bila plačilna naloga.

Obravnavali smo vlom v stanovanjsko hišo, kjer je storilec iz notranjosti odnesel več kosov zlatnine. Opravljen je bil ogled kraja KD, napisana bo kazenska ovadba.

Drugih interventnih dogodkov nismo obravnavali.

Pripravil:
Toni Vidmar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj