Črna kronika

FOTO: Na Jasnici trčila osebno in tovorno vozilo – torek,8.11.2011

V nesreči so bile dve osebe huje dve pa lažje poškodovane.
Vzrok nesreče še ni znan.
Več podatkov bodo posredovali s PU Ljubljana.

Prometna nesreča na Jasnici, torek 8.11.2011

Trčila osebno in tovorno vozilo

Jasnica – Po poročanju Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje se je v torek, 8.11.2011 ob približno 14h na cesti Kočevje-Ribnica na Jasnici zgodila prometna nesreča. Trčila sta osebni avtomobil in tovorno vozilo. V nesreči so bile dve osebe huje dve pa lažje poškodovane.

Oskrbeli so jih reševalci NMP Kočevje. Gasilci PGD Kočevje so s tehničnim posegom rešili ukleščenega voznika, odklopili akumulatorje, preprečili iztekanje motornih tekočin in goriva ter posuli cestišče z vpojnimi sredstvi.

Ob 15.30h: Cesta bo zaprta še najmanj 1 uro in pol.

28-letni voznik tovornega vozila znamke Iveco iz Kočevja je vozil iz smeri Kočevja proti Ribnici. Med vožnjo je voznik tovornega vozila zapeljal čez neprekinjeno črto na levo stran vozišča, po katerem je v tistem trenutku iz smeri Ribnice z vozilom Peugeot Partner pripeljala 46-letna voznica iz Kočevja. Voznica se je pričela umikati v desno, vendar trčenja ni mogla preprečiti. V prometni nesreči so se voznik tovornega vozila, njegova 46-letna sopotnica in otrok – sopotnik v vozilu Peugeot hudo poškodovali, voznica Peugeota pa lažje.

Spomnimo, da je minilo točno 1. mesec od zadnje nesreče na Jasnici, ko se je v prometni nesreči osebnega vozila poškodovala ena oseba.

FOTO

Vir: radiokrka.com in dolenjskilist.si

2 komentarja

  • Ja, sem s kolegico nabasala na to situacijo – na poti proti Kočevju. Obvoz je bil čez Grčarice. Še za nazaj je bila cesta zaprta – ob 17.30; pa ni bilo nič konkretno označeno.Ubrala sem gozdno pot, tam, ko prideš v Lipovcu ven.Grozen občutek je bil – voziti se v temi in megli. Le kje so policisti, ko jih najbolj rabiš!!!

  • Prejšni župan ni imel neke politične volje pa čeprav bi tudi kot poslanec lahko naredil veliko veliko veliko več ampak če ni interesa ga pač ni in gdo mu kaj more ?Nihče nič !!!!Bi pa bilo potrebno naše veljake naterat da se vsak dan vozijo po tej cesti in nosijo glavo naprodaj!Papirji papirji naredite nam cesto pa pol papirje za njo rihtajte.Danes ima že Clio skoraj toliko konjev kot jih je pred časom še v jugi imel povprečen kamion.Cesta pa je itak narejena za vozila bivše juge to je fičko, Yugo, zastava 101,pa saj jih nekateri ali pa morda vsi dobro poznate,in ni bila nikoli posodobljena v smislu širjenja.Prav nasprotno danes naši veljaki tam v ljubljani pravijo da so v to cesto vložili veliko sredstev.JA V RADARJE IN BARVO SAJ SO OD KOČEVJA PA DO LJUBLJANE PORABILI NA TONE BARVE SAMO ZA IZDELAVO NEPREKINJENE ČRTE.

Komentiraj