Zanimivosti

Zdrahe skupine Pop Design: kdo je kdo in kdo ostaja?

Pop Design
V POp Design sta se vrnila kitarist Janez Marinšek in klaviaturist Matjaž Vlašič. Odšel je Tone Košmrlj.

Govorice, da se bodo v eni od najstarejših slovenskih glasbenih skupin Pop Design zgodile spremembe, so se izkazale za resnične. Že nekaj časa se je govorilo, da bo v skupini Pop Design nekaj sprememb, a po tem, ko so se glasbeniki s skladbo Reci, da si moja vrnili na glasbeno dogajanje, so govorice potihnile. Pred dnevi pa so v Predosljah pri Kranju nastopili Pop Design in občinstvo je imelo kaj videti: sprednja vrsta v skupini je bila povsem prenovljena.

Pop Design

V POP Design sta se vrnila kitarist Janez Marinšek in klaviaturist Matjaž Vlašič. Odšel je Tone Košmrlj.

Ne le, da je iz skupine odšel basist in dosedanji vodja Tone Košmrlj, ob Miranu Rudanu sta na odru znova stala kitarist Jani Marinšek, ki je skupino zapustil pred leti, po sedemnajstih letih pa se je v skupino vrnil tudi Matjaž Vlašič, eden od najbolj uspešnih avtorjev pri nas, ki bo zdaj ne le del zasedbe, temveč tudi neke vrste idejni vodja skupine. Tako Pop Design, v skupini je od prvotnih članov tudi bobnar Damjan Tomažin, spet nastopa v skoraj prvotni postavi, s kakršno je skupina zaslovela, le Tone je, po naših informacijah, moral oditi, saj skupne poti s skupino in narodno-zabavnim ansamblom, v katerem igra zadnjih nekaj let, ni bilo več mogoče najti.

“Pop Design, kot je postavljen zdaj, je Pop Design modernejše dobe. Po vsem tem času lahko rečem, da smo močni, uigrani in da imamo energijo, ki nas žene naprej. Zavedam se, da je treba še veliko spremeniti, s tem se tudi ukvarjamo, a so koraki vseeno narejeni in odzivi publike so odlični. Ko pogledam po odru in vidim, kako uživa John in kako uživa Matjaž, ki ga ni bilo z nami na odru 17 let, se počutim fantastično. Prepričan sem, da to čuti tudi publika. Zdaj je na nas, da presenetimo, in vem, da bomo, saj Pop Designa, kakršnega bodo ljudje kmalu slišali, resnično ne poznajo. Večina si verjetno niti predstavlja ne, kaj jih čaka,”

nam je povedal Miran Rudan.

Vir: siol.net, F.K.

Komentiraj