Zanimivosti

Njegovo ime že veliko pove kakšen je v postelji

Tisti s številko 7 so nežni in pozorni ljubimci.
Tisti s številko 7 so nežni in pozorni ljubimci.
Tisti s številko 7 so nežni in pozorni ljubimci.

Tisti s številko 7 so nežni in pozorni ljubimci.

Ste se kdaj vprašali, kdo je v resnici vaš partner in kaj ima najraje v postelji? Mogoče boste odgovor na to vprašanje dobili, potem ko se boste lotili popolnoma preprostega testa. Vzemite v roke papir in svinčnik ter izračunajte.

Test, ki ga bodo nekateri vzeli za šalo, drugi zares, je povsem enostaven. Vsakemu samoglasniku v partnerjevem imenu dodajte številko, ki mu je pripisana, in vse skupaj seštejte. Tako boste že na prvem zmenku odkrili, s kom imate pravzaprav opravka.

Torej, najprej zapišite vse samoglasnike, nato pa jim dodajte ustrezne številke in vse skupaj seštejte. Če boste dobili dvomestno število, seštejte obe številki, tako da boste na koncu prišli do enomestnega števila.

A = 1, E = 5, I = 9 , O = 6, U = 3

1
Partner je precej spreten v postelji, vendar samo takrat, ko je razpoložen. Na žalost se to ne zgodi prav pogosto, saj se rad poslužuje izgovorov, kot so “Utrujen sem”, “Imel sem naporen dan” in “Nisem razpoložen“. Pri njem se je treba zares potruditi. Ko postane razpoložen, vas bo presenetil z nežnostjo in strastjo.

2
[oglas tip=”160×600″ p=”D”]Te moške ne uvrščamo med vrhunske ljubimce. Pogosto so dolgočasni ter predstavljajo le bledo senco tistega, kar ženska potrebuje v postelji. V družbi se rad pohvali s svojimi podvigi, čeprav gre za povsem navadne laži. Če bi se bolj posvetil samemu sebi, bi ugotovil, kakšne napake dela.

3
Ti moški obožujejo trd, oster seks, vendar so kljub temu pozorni na želje in potrebe partnerice. Vedno ustvarijo romantično atmosfero in se potrudijo. Njegovo obnašanje pa kljub temu ne deluje povsem spontano. Po nekaj tednih, ki jih boste preživeli z njim, boste dobili občutek, da je bilo vse načrtovano že vnaprej.

4
S partnerjem lahko doživite čudovit seks – vendar samo pod pogojem, da so vaše želje enake kot njegove. Tem se nikoli ne odpove in včasih se bo celo pretvarjal, da mu je všeč nekaj, kar mu v resnici ni. Ne obožuje sadomazohističnih iger, bolj mu prijajo masaže in posebne poze. Če vam to ni všeč, se vam slabo piše.

5
Gre za izjemno šarmantnega moškega. Prepoznal bo vse vaše skrite želje in vas samo z enim dotikom pripeljal do vrhunca. Včasih je dovolj le njegov pogled in ženska se bo stopila od nežnosti. Vendar ga nikoli ne smete vprašati, kje in kako se je naučil teh veščin, saj ga takšno vprašanje lahko užali.

6
Izza te številke je skrito sporočilo: “On ima rad seks, vendar v sebi nosi nekaj živalskega.” Številka 6 je namreč hudičeva številka. Ko se bo partner sprostil, ga boste težko ustavili. Mogoče vam je pa prav to všeč. Torej, če si želite doživeti srečne trenutke, občutiti čustva in strast, ga ne boste nikoli spustili iz rok.

7
Tak moški pokaže zelo veliko sočutja. Zna prisluhniti sogovorniku, je zelo pozoren in nežen ljubimec. Rad posluša umirjeno, romantično glasbo in uživa z vsemi čutili. Pa je to res pravi moški? Če vam je všeč prav takšen, se mu prepustite in pozabite na vse okrog sebe.

8
Osvojili ste moškega, ki hoče vedno samo seksati, seksati in seksati. Če ste tudi vi takšni, vas čakajo čudovita leta. V nasprotnem ga boste morali umiriti in zadovoljiti njegova čutila na kakšen drug način, kar bo samo še prebudilo njegove strasti. Veliko žensk sanja prav o takšnih moških.

9
Ta številka simbolizira razuzdanost. Ko takšen moški prikaže svojo strast, boste dobili občutek, da ste se preselili na drug planet. Seks ima v krvi, prav tako pa tudi prirojen smisel za zapeljevanje in osvajanje. Pri njem je edini problem ta, da ne misli na nič drugega kot na seks.

Vir:24ur.com

Komentiraj