Sodražica

V Sodražici organizirali tradicionalni nogometni turnir na travi 2011

Udeleženci nogometnega turnirja na travi v Sodražici 2011

Udeleženci turnirja

Sodražica – V soboto, 13. avgusta 2011 je v Sodražici potekal tradicionalni nogometni turnir na travi. Udeležilo se ga je šest ekip, ki so se v lepem sončnem vremenu borile za najvišja mesta.

Največ so pokazali igralci Dinsd Okič, ki so v finalu premagali igralce iz Prigorice. V tekmi za tretje mesto sta se pomerili ekipi Kapca in Benlesa. Igralci Kapca so imeli več športne sreče in so tako osvojili pokal za tretje mesto. Priznanje za najboljšega vratarja je dobil Boštjan Štanfel, ki je odlično branil za igralce iz Prigorice. Najboljši igralec Jure Kandare pa je bil iz ekipe zmagovalcev.

Na asfaltnem igrišču se je v popoldanskem času odvijal prvi veteranski rokometni turnir v spomin bratoma Fajdiga. Na njem so nastopile tri ekipe: RD Sviš, RD Dobrepolje in RD Sodražica. Pred pričetkom turnirja je delegacija na grob odnesla šopek nageljnov, ter prižgala svečke.  Na igrišču je pred začetkom tekmovanja ekipe nagovoril brat pokojnih Rude Fajdiga. Prvo mesto so osvojili igralci RD Dobrepolje. Drugo mesto je pripadlo RD Sodražica in tretje RD Sviš. Toni Grandovec, ki je igral za RD Dobrepolje je bil izbran za najboljšega strelca turnirja.

Vse tekme sta sodila rokometna sodnika Amir Parezanovič in Dušan Andoljšek. Pokale sta podeljevala Rude in Vesna Fajdiga.

ZVOK:

Vodja dogodka Tadej Levstek o nogometnem turnirju
Vodja dogodka Tadej Levstek o rokometnem turnirju

Vir: radio1.si

Komentiraj