Sodražica

TD Gora uspešno izpeljali nogometni turnir na travi 2011

Nogometni turnir Gora 2011

Zmagovalne ekipe

Gora – Lansko leto ustanovljeno Turistično športno društvo Gora se je svojega poslanstva lotilo zelo resno. Med drugim so lani pripravili prvi nogometni turnir na travnatem igrišču in letos, kot so napovedali, so držali obljubo ter znova pripravili dan za vse ljubitelje okroglega usnja.

V nedeljo popoldne, 21.8.2011 se je na Gori v svojih spretnostih in znanju na nogometnem igrišču pomerilo šest ekip: Zapotok, Gora, Tutifruti, Studenec, KMN Sodražica in Kok’ pit bar.

Prve štiri ekipe so prejele pokale, prve tri pa tudi praktične nagrade. Na tretje mesto se je po dolgem boju z ekipo Kok’ pit bara uvrstila ekipa Studenec. Za napet finale so poskrbeli domačini, ekipa Gore, in KMN Sodražica, kjer so domačini kljub začetnemu zaostanku slavili s 3:1.

Za najboljšega vratarja na turnirju je bil izbran Blaž Rot iz ekipe Studenec, naziv najboljši strelec turnirja pa je pripadel Jaki Debeljaku, ki je tako že drugo leto ubranil naslov najboljšega strelca in tudi letos domači ekipi Gora pomagal do zmage.

Gorniki so upali, da bodo letos lahko pripravili nogometni turnir že na asfaltiranem igrišču, vendar se dela niso še niti začela. Upanje ostaja, saj kot pravijo sami, si zaslužijo dostojno igrišče. Tudi manjše vasi namreč zmorejo s skupnimi močmi pripraviti velike prireditve, zato naj njihove želje slišijo prava ušesa, da bodo njihove ideje lahko padle na plodna tla.

Vir: radio1.si

Komentiraj