Slovenija

Ribniški Romi odpeljali dekle iz Celja?

Maša Šarlija
Maša Šarlija
Maša Šarlija

Maša Šarlija

Celje – Od ponedeljka pogrešano 15-letno Mašo Šarlijo naj bi odpeljali Romi iz Ribnice. To trdi njen oče, je poročala največja slovenska komercialna televizija.

Dekle je staro 15 let in je iz Celja. Slovenska komercialna televizija, ki je govorila z njenim očetom, je poročala, da so njegovo hčerko v ponedeljek zvečer neznano kam odpeljali ribniški Romi. Oče naj bi se odpeljal za njimi. Ker mu Romi niso želeli povedati, kje je hčerka, je zadevo prijavil policiji.

[oglas tip=”180×150″ p=”D”] Policisti so dekle izsledili pri enem od mladoletnih Romov. Predali naj bi jo bežigrajskemu Kriznemu centru za mlade. A še preden jo je prišla iskat družina iz Celja, naj bi dekle iz kriznega centra kljub mladoletnosti iz neznanega razloga izpustili, je še poročala televizija.

Vir: siol.net

6 komentarjev

  • ne ni prav da jo je tvoj sin otpeljav ker je punca stara 15 let ona je obvezna šole niste naredili prav ,njeni starši jo potrebujejo ker so zelo žalostni kar ste jim naredili kaj to bi morav it v zapor ne pa da se veseli

  • ne ni to reslepo od te h romov daso punco otpeljali ker je obvezna sole njeni starši pa zelo trpijo jaz bi ti že pokazal kaj je prav kaj pa ne dav bi te zapret pa tvoje starše tudi ker kaj druzga niste vredni ko da greste v zapor

Komentiraj