Slovenija

Nov resničnostni šov – Ljubezen na Deželi

Jeseni na Planet TV prihaja nov resničnostni šov Ljubezen na deželi, v katerem se bo od 12 do 15 deklet borilo za naklonjenost enega fanta s podeželja. Ljubezen na deželi bo vodila priljubljena pevka Saša Lendero, dekleta pa se za sodelovanje v šovu lahko prijavijo tako, da izpolnijo in nam pošljejo prijavni obrazec.

Si želite najti ljubezen svojega življenja? Se ne ustrašite izziva in ste pripravljene za želenega moškega tudi zavihati rokave?

Ljubezen na deželi

Nov resničnostni šov – Ljubezen na Deželi

Za sodelovanje v šovu Ljubezen na deželi iščemo samska dekleta, stara od 18 do 38 let. Izbrana dekleta se bodo preselila k fantu na kmetijo in poskušala osvojiti njegovo srce. Naš fant si namreč želi najti tisto pravo, ki jo išče že vse življenje. Dekleta bodo morala opravljati različne naloge, nad vsem dogajanjem pa bo bedela voditeljica Saša Lendero, ki bo pri izzivih in izboru pomagala našemu fantu.

ZA PRIJAVO in več informacij pokliči:

  • 040240911 (JAN)
  • 040240711 (EVA)
  • Lahko pa se prijaviš kar na: prijava@planet-tv.si (priloži svojo sliko)

Saša Lendero se je v vlogi televizijske voditeljice že preizkusila in gledalci so jo hitro sprejeli za svojo, zato ni čudno, da se vrača na televizijo. “Povabilo k sodelovanju me je presenetilo, a sem ga z veseljem sprejela, saj vem, da je ekipa profesionalna in da čustva udeležencev ne bodo izkoriščena za posmeh, tako da se bo vsaka tekmovalka lahko varno odprla in izlila svoje občutje. Veselim se novega izziva in pozitivnega ozračja, ki ga prinesejo takšni projekti,” je povedala Saša, pred katero je delovno poletje, saj bo poleg televizijskega šova izdala tudi nov album in izviren glasbeni predvajalnik, na katerem bo poletna kompilacija pesmi za poletno zabavo.

[oglas tip=”468×60″ p=”C”]

Komentiraj