Ribnica

Silvestrovanja v Ribnici 2012 se je udeležilo veliko ljudi

Silvestrovanje v Ribnici 2012
Silvestrovanje v Ribnici 2012
Silvestrovanje v Ribnici 2012

Silvestrovanje v Ribnici 2012

Ribnica – Kot v vseh drugih večjih mestih in krajih po Sloveniji ter svetu, je bilo na silvestrovo veselo tudi v Ribnici. Četrtič zapored je silvestrovanje na prostem Občina Ribnica pripravila pred Športnim centrom Ribnica.

Lokacija pred hramom športa, kjer se je na zadnji dan starega leta odvijalo rajanje, se je še enkrat izkazala za zelo dobro. Parkirišče je precej veliko, veliko lažje je prireditev organizirati na tem prostoru tudi zaradi vse strožjih zakonskih predpisov. Kljub mrazu se je prizorišče dodobra napolnilo.

Za pravo vzdušje je poskrbela obetajoča, mlada skupina Fortissimo, nekaj minut pred polnočjo je zbrane nagovoril župan Jože Levstek. Ognjemeta tokrat ni bilo, sicer pa je po mestu pokalo kot bi vihrala vojna. Zahvala za dobro opravljeno delo gre tudi tokrat osebju Športnega centra, gasilcem PGD Dolenji Lazi, Goll baru, družbi Sintal in Policijski postaji Ribnica.

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Župan Levstek je bil zadovoljen tako z obiskom, kot prireditvijo v celoti, ki se je med domačini dobro prijela, pohvalam pa se je pridružil tudi podžupan Občine Ribnica, Vinko Levstek.

V Kočevju silvestrovanja zaradi požara, ki je prejšnji četrtek zajel Srednjo šolo Kočevje, niso organizirali.

Župan Jože Levstek o letu 2012

Vir: radio1.si

Komentiraj