Ribnica

Program Grajskih večerov 2014 v Ribnici

Grajski večer1 2014 - program
Grajski večer1 2014 - program

Tradicionalne ribniške poletne prireditve, ki smo jih poimenovali Grajski večeri, se začnejo ta petek, 4.7.2014. Dogodki si bodo zatem v juliju in avgustu sledili vsak petek. V prijetnem okolju ribniškega Gradu bomo znova poskrbeli za pestro dogajanje. Vrhunec bo doseglo v okviru Ribniških dnevov, ki jim bo kraljeval letos že 39. Ribniški semenj.

Grajski večeri so postali znan in odmeven poletni festival, za kar je bilo potrebnega veliko dela, predvsem pa vztrajnosti. Z letošnjim programom se znova približujemo največjim tovrstnim dogodkom v državi. Z referencami in programom smo pridobili naklonjenost naših zvestih partnerjev in pokroviteljev, tako da se lahko pohvalimo s še boljšim programom kot prejšnja leta. Poskrbeli smo za pokritost prizorišča, izboljšali bomo tehnično izvedbo prireditev, čeprav je bilo vse to na visokem nivoju že prejšnja leta.

V nadaljevanju si oglejte naš program, povabite na ogled prireditev še svoje bližnje, daljne, nadrejene, podrejene, skratka, več nas bo, lepše bo.

PROGRAM GRAJSKIH VEČEROV 2014
Ribniški grad, vsak petek ob 20. uri.

Grajski večer1 2014 - program

Grajski večer1 2014 – program

Lansko leto smo v osmih večerih zabeležili peko 10.000 obiskovalcev.

Grajske večere bo odprl župan občine Ribnica Jože Levstek.

Komentiraj