Ribnica

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 18. do 20.8.2023

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (18., 19. in 20. avgust 2023):

PETEK, 18. avgust 2023
Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom. Povzročitelj je bil izsleden, izdan pa mu je bil plačilni nalog.

Obravnavali smo kaznivo dejanje Tatvino antene iz vozila. Oškodovanka je umaknila predlog za pregon storilca kaznivega dejanja.

Obravnavali smo dve kršitvi javnega reda in miru. V obeh primerih bo po vseh zbranih obvestilih izveden ustrezen ukrep.

Obravnavali pa smo še eno kršitev javnega reda in miru, kjer kršitelj kljub večkratnim opozorilom ni prenehal s kršitvijo, zaradi česar je bil pridržan do iztreznitve. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen izdelek.

SOBOTA, 19. avgust 2023
Obravnavali smo dve kaznivi dejanji in sicer Vlom v trgovino, iz katere je storilec odtujil cigarete in Odvzem mladoletne osebe. V obeh primerih bo po vseh zbranih obvestilih napisana kazenska ovadba.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen izdelek.

NEDELJA, 20. avgust 2023
Obravnavali smo dogodek, kjer je voznik motornega kolesa pri vožnji po travniku v breg navzgor padel in se telesno poškodoval. O zadevi bo napisan uradni zaznamek, vozniku pa bo izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Za poginulo srno je poskrbel revirni lovec, vozniku pa je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Policisti so pri rednem delu vozniku osebnega avtomobila le tega zasegli zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj