Ribnica

Ponudba novoletnih daril v Muzejski trgovini Rokodelskega centra Ribnica

Ponudba novoletnih daril v Muzejski trgovini Rokodelskega centra Ribnica
Novoletna darila
Ponudba novoletnih daril v Muzejski trgovini Rokodelskega centra Ribnica

Novoletna darila

Ribnica  – Bliža se čas obdarovanj, ko želimo svojim poslovnim partnerjem in  prijateljem podariti izvirno darilo. Pogosto je to zaradi pomanjkanja časa in široke ponudbe daril zelo zahtevno delo, saj se zavedamo, da darilo veliko pove o osebi, ki ga poklanja in o odnosu, ki ga ima ta oseba do obdarovanca.  Da vam olajšamo iskanje pravega darila, smo  za vas v Muzejski trgovini Rokodelskega centra Ribnica pripravili »ribniški pušeljc« daril z zgodbo, izbranih s premislekom.

Bogata kulturna dediščin s svojimi značilnostmi in raznolikostjo je neusahljiv vir idej, vizij in zgodb, zato lahko iz nje črpamo v najrazličnejših oblikah svoje navdihe za vsa področja našega delovanja. Darila, ki smo jih v ponudbi pripravili za vas, v sebi nosijo preplet  tradicionalnih veščin in sodobne ustvarjalnosti, domačnost, poslovnost in izvirnost. Tovrstna darila vsebujejo vse elemente, ki prispevajo tudi k lepšemu, boljšemu in nemalokrat uspešnejšemu komuniciranju. Nedvomno so to darila,  ki izžarevajo identiteto kraja in v sebi nosijo del nas samih.  Z drugimi besedami, z darilom iz naše trgovine boste gotovo zadeli.

Izbirate lahko med darili iz ponudbe, ki vam jo pošiljamo v priponki, lahko pa si iz široke palete lesenih in lončenih izdelkov v naši trgovini izberete čisto svoje darilo. Vsako darilo iz naše ponudbe je opremljeno s certifikatom in z napotki o njihovi uporabi.

Darila lahko naročite po telefonu 01 8361 104, 041 786 935 ali po elektronskem naslovu trgovina@rokodelskicenter-ribnica.si ali jih izberete osebno od ponedeljka do petka od 9.-17. ure, v soboto od 9.-13. ure.

Rok dobave za izdelke na zalogi je takoj ali do 3 dni, za dobavo večjih količin in specifičnih izdelkov pa po dogovoru.

Oglejte si Katalog daril

Komentiraj