Ribnica Šport

Na Griču organizirali 5. tradicionalni turnir v odbojki na mivki in košarki

5. turnir na Griču 2013
5. turnir na Griču 2013

Grič – V soboto, 27. julija 2013, je na Griču pri Ribnici potekal peti tradicionalni turnir v odbojki na mivki in košarki. V košarki je nastopilo 11 ekip, v odbojki pa 7.

5. turnir na Griču 2013

5. turnir na Griču 2013

Po izjemni tekmi v košarki je v finalu zmagala ekipa iz Ljubljane, drugi so bili 3je lipeti iz Kočevja, tretji Trio adijo iz Ribnice in četrti domači igralci z Griča.

Pri odbojki je zmagala ekipa Luft wafe iz Kočevja, drugi so bili Agilitas ravno tako iz Kočevja, tretji pa Digimoni iz Lašč pri Novem mestu.

[oglas tip=”180×150″]Tomaž Bartol, predsednik TŠD-ja Grič, organizatorja dogodka, je bil z odzivom ekip in obiskovalcev zelo zadovoljen, saj postaja turnir iz leta v leto bolj prepoznaven. Kljub neznosni vročini in rahli prhi okrog 15. ure se je na Griču zbralo tudi precej gledalcev.

Bartol želi v prihodnje dogodek obogatiti še z nogometnim turnirjem, tenisom na mivki in po zaključku tekmovanja z veselico.

TŠD Grič se za izvedbo letošnjega turnirja zahvaljuje vsem, ki so pomagali pri njegovi izvedbi in pokroviteljem, ki so bili: Inotherm, d.o.o., Ekop, d.o.o., Šilc trade, d.o.o., RŠK, Petek Ribnica, d.o.o., Gallop pub, Košarkarska zveza Slovenije ter Občina Ribnica.

Vir: radio1.si

Komentiraj