Ribnica

Mednarodna mladinska izmenjava za mlade z manj priložnostmi na Travni gori

Travna gora – 21 mladih iz Bolgarije, Francije, Italije in Slovenije, ki se v življenju soočajo z različnimi ovirami, se je v času med 17. in 27. avgustom 2011 zbralo na mladinski izmenjavi v domu na Travni Gori.

Izmenjava, ki jo organizira Zavod Voluntariat in je podprta s strani Evropske komisije in programa Mladi v Akciji, je namenjena druženju mladih, mednarodnemu dialogu ter neformalnemu izobraževanju mladih. Glavni namen izmenjave je spregovoriti o jezi in načinih, kako se lahko mladi v življenju soočijo s konflikti, jezo in drugimi negativnimi čustvi.

Ob koncu izmenjave Dan iger v ribniškem Gradu

Ob koncu izmenjave bodo mladi v Ribnici priredili dan iger, koder se  bodo lahko obiskovalci preizkusili v igranju iger kot so Človek ne jezi se, 3 v vrsto, Spomin in drugih, izvedeli pa bodo tudi več podrobnosti o sami izmenjavi, soočanju z jezo, conflict managmentu itd.

Vabljeni torej v soboto, 27.08. 2011 na ribniški grad v Ribnici med 14. in 19. uro!

Če želite mlade obiskati med samo izmenjavo na domu Travna Gora ali želite več informacij o sami izmenjavi, nam pišite na programi@zavod-voluntariat.si ali nas pokličite na tel 040 217 797!

Z lepimi pozdravi

Urban Presker
vodja mladinskih programov/ youth program coordinator

Komentiraj