Ribnica

Lions klub Ribnica organiziral že 10. jubilejni dobrodelni ples

10. dobrodelni ples Lions kluba Ribnica
Ribniški lionsi
10. dobrodelni ples Lions kluba Ribnica

Ribniški lionsi

Turjak – V soboto,  14.4.2012 je na gradu Turjak potekal jubilejni, že 10. dobrodelni ples Lions kluba Ribnica. Kot je povedal letošnji predsednik kluba Stanislav Škrabec, je bil to večer prijetnega druženja ter hkrati opomnik vsem lionom in njihovim prijateljem, v čem je bistvo njihovih srečanj, kar so najlepše izrazili z vodilom letošnjega guvernerja, ki pravi: „Biti za druge“, kajti vsak nasmeh, vsako novo upanje v očeh tistih, ki jim pomagajo ohranjati dostojanstvo s pomočjo njihove lionistične organizacije, je za njih pomembna zmaga.

Od ustanovitve LK Ribnica, od leta 1999, pa do danes, so podelili že 109.000 EUR pomoči socialno šibkim, bolnim ali kako drugače ogroženim družinam, posameznikom in otrokom. Z veseljem pomagajo tudi nadarjenim in perspektivnim posameznikom in skupinam. Prošenj, ki prihajajo na naslov njihovega kluba, je čedalje več, vsako podrobno preučijo in poskrbijo, da pomoč pride v prave roke.

Poleg Škrabca je zbrane nagovoril tudi letošnji guverner slovenskega distrikta lions klubov, Dorijan Maršič. Med nove člane so letos sprejeli Marka Hojča. Prijeten večer, ki sta ga vodila Alenka Pahulje in Marko Modrej je glasbeno začinil Andraž Hribar.

Vir: radio1.si

Komentiraj